Tüm forum sakinlerine merhabalar . Birkaç gün önce üye oldum ve gayet seviyeli yazılar okudum bilgi sahibi oldum teşekkürler herkese. 3 haftadır İstanbul Merter den motoruma atlayıp Tarabya Sarıyer arasında bir yerde balık tutmaya gidiyorum , neden okadar uzak derseniz sakin ve geniş bir yer ve benim gibi acemiler için rahat oluyor .Ama kısmet açık, şans yanında olunca boş dönmedim hiç
Hos geldin Omer kardesim. Sakin ve tenha yerleri secmeniz, acemilikten degil, aslında ne kadar bilincli oldugunuzu gosteriyor; biraz tecrube edinmeniz acısından. Keyifli paylasımlar dilerim.
Hoş bulduğum kesin Tevfik Abi birkaç gündür okuyorum forumu yazılarınızı da okudum bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. Pazar günü dönüşte sahilden yolu uzatayım dedim Bebek civarında balık tutmaya çalışan insanlar eziyet çekiyor resmen sırt sırta, zaten dün balıkta yoktu 1 Kg falan çoğu sardalya alabildim sabah 6:30 gibi Tarabya tarafındaydım , fakat biraz çapari takım almak için Karaköye gittim ne göreyim herkes full çekiyor oltaları ama ne yalan söyleyeyim o kalabalığa girmeye cesaret edemedim içimde kaldı ama bu hafta sonu gece yarısı Galata köprüsü niyetindeyim. Sevgiler Diğer hoşgeldin diyen arkadaşlar sizlere de tek tek teşekkür ederim hoş buldum