arkadaşlar merhaba bende izmirdeyim evim devak oteli arkasında denize 60 metre akşamları atacağım olta için ne önerirsiniz? saygılar Tşk
hoşgeldin yusuf? devak otel karataş ı geçince sanırım ....2/2 Tebliğ e göre izmirde bostanlı iskelesinden,göztepe iskelesine kadar sahil şeridi boyunca balık avlamak yasak diyor.
arkadaşım merhaba bende senin gibi yeni üye oldum siteye.soruna gelince avlayacağın balığı belirtirsen yardımcı olabiliriz.rastgelsin..
Yusuf merhaba. Sende aramıza hoşgeldin. Arkadaşların dediği gibi bahsettiğin bölge av yasağı içine giriyor. İnciraltı tarafından avlanabilirsin. O bölgede avlanan arkadaşlar sana kullandıkları takım ve yem ile ilgili bilgi vereceklerdir sanırım. Umarım keyifli zaman geçirirsin. Şimdiden rasgele
S.a abi hoşgeldin aramiza devak oteli önündeki kayaliklarda gece 3 ~5 arasi 5 ~6 kiloluk granyoz, lüfer çektiklerine bizzat şahit oldum ayrica çipura da verior güzel bi avlak bence rast gelsin
teşekkürler arkadaşlar inciraltında teknelerin olduğu barınak var orayımı kastediyorsunuz? ben akşam yemeği yiyince oltayı kapıp iniveriyorum pratik oluyo dün akşam karagöz aldım ama yasak biliyorum sadece çok yakın evimi oturduğum yerden görebiliyorum o yüzden şimdilik böyle devam