meslegim fotgrafçıyım,ama haftada bir iki gün ömerliye sazana giderim . bir yıldır başladım bu işe ama çok seviyorum tatlı su da balık tutmasını.. şimdiye kadar en büyük bir kiloluk balık yakalardım genel dec israil di ama dün gece saat 11,30 du oltalar suda biz muhabbet ediyorduk.. biraz uzak ta yanımdaki arkadaşların hiç birisinin de tecrübesi yok benim kadar ,, abi zil sesi dedi.. ben kalkana kadar oltanın kamışı suyun içine dogru yürümeye başladı .. yeditim ben şöyle bir denedim .sarmayı aynen bir buzagı gibi çekiyor du oltayı ben her hal de su samuru filan takıldı dedim .. çünkü burada oltayla bu kadar balık çıktıgını ve benim ilk oluyor du.. bu nu görmem .ve yakalamam.. oltayı arkadaşa ver dim. misineyi yavaş kıyı boyuna dogru çektim ..diger bütün oltalar da dolaşarak yavaş yavaş biraz da teredüt ile kıyıya yaklaştırdım balık oldugunu gördük ve . çok sert vuruşları vardı biraz suya girdim kulaklaRINA ELLERİMİ GEÇİRİP KUCAGIMA ALIP ÇIKARDIM VE HAYRADE DÜŞTÜM SABAH GETİRİP MARKETTE TARTIM TAM 7,KİLO 250 GRAM HALEN DAHA ŞOKTAYIM, .BİDE TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN RİCAM BU AYDA VE BUNDAN SONRAKİ AYLARDA NE ZAMANA KADAR BURALARDA ÖMERLİDE BALIK TUTULUR..HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLR
Hikmet abi aramıza hoşgeldin. Bak ne güzel de fotoğrafçıymışsın, balığın da şöyle güzel bir fotoğrafını koyarsan çok makbule geçer.
bana hoş geldin diyen bütün arkadaşlara selamlar sag olun iyiki varsınız iyi ki varız rast gele, aslın da ben daha çok yeniyim bilmedigim bir çok konu var ,,yardımcı olursanız sevinirim,,mesela, bu aylar da tatlısu da oltayla balık yakalanırmı bilmem,,istanbul anadoluyakasın da oturuyorum ,,tek gidecegim yer,, ömerli barajı gece gidiyorum,,
gidilirmi demeyin ,ama ben gittim ,ömerli barajına sazan avına,,12 ci ayın 18 de gece ama 2,,3 tane küçük israil sazan tekrar geri iyade hava güzel di gece ,, boşta olsa spora devam,, bu günlered yine gidecem ama balık olurmu barajlar da bilen arkadaşlardan haber bekliyorum, selamlar