MERSİN 12/12/2008 izindekiler döndümü ?

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Wetblue tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Dostlar merhaba,
    Hikmet Hocam ile Bülent kardeşimiz bu sabah erkenden mercan yuvasına gittiler. Hava kötü ama denemek lazım. 3/5 esen doğu rüzgarı hafif kaba dalgalı bir deniz ve klasik 3 lü oltalar ve buzluktan karades ile yapılan av aşağıda görüşünüze sunulur.

Son düzenleme: 12 Aralık 2008
  2. eren007

eren007 ersen eren

elinize sağlık güzel av olmuş allah bereket versin :)

3. adslkota

adslkota süleyman

Öncelikle tebrikler.Bende Mersin de av yapmaktayım(Sahte ile).Sizin bulunduğunuz mevkiyi bilmekteyim ama hiç av yapma fırsatı olmadı.Şu an resimleri çektirdiğiniz yer levrek avı için uygun bir yere benziyor acaba o dere ağzından levrek avı yapan varmı.LEvrek var ise hangi dönemlerde cıkıyor.Teşekkürler

4. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    :)

SABAH 06:00 AKŞAM GÜN BATIMINA KADAR LEVREKLER EMRİNİZDE ,BEKLERİZ.:rolleyes:

5. adslkota

adslkota süleyman

Sanırım gece deilde gün içerisinde av verdiğini söylüyorsunuz.Üniversitede öğrenciyim okul sonralarıda bi etüt merkezinde calısıyorum o yüzden geceleri avlanıyorum.Eğer gündüz av veriyor diyorsanız pazar günü kısmetse şansımızı dener sizlerle tanışırız.Bi arkadaşımı ziyarete gitmiştim sahili gezerken bi baktım dere ilk defa gördüm bulundgunuz yeri ve çok hoşuma gitmişti.Ava gitmeden bir de size sorayım dedim.Teşekkürler

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.