Merhaba;bugün Mersin İdmanyurdu sevdası mı balık sevdası mı derken,bilet problemi yüzünden Reşat kardeşimle gidelim dedim.Abi ben canlı yem ile balık avına alıştım,pek hevesim yok dedi.Bir nokta da haklı,5 kg ve 2.5 kg'lık kofanalar yakalayınca,kargı midye ile beklemeli av sıkıcı gelebilir.Sağolasın ağabeyini kırmadı atladık gittik meraya.Deniz 03/06 dalga,rüzgar 7/8 esiyor.Saat 13.30 gibi reşat 32 cm lik güzel bir alyanak yakaladı,kıyıdan 10-15 metreden . Reşat abi ben at-çek yapacam dedi,uzaklaştı... Bende kamışlardan 100 metre ilerde elimde bir sahte ile denemeler yapmaya başladım.Derken Reşat'ın kamışı birden fırladı denize gitti.Koştum ama güneşten deniz parlıyor bişey göremiyorum.aklımda binbir düşünce kamış 100 makine 200 tl ne diyecem reşata.sahte takılı kamışla denize bir iki deneme yaptıktan sonra çektim kıyıya,fırlayan makinayı.Kalama açtım ama ne de güzel tak-tak vuruyor balık.Karakulağın bu vuruşunu özlemişim.Büyük dalgaları bekleyerek aldım kıyıya balığı.ardında bide 2.alyanağıda aldık yeter dedik.İyi de şimdi ortada bir problem var.balık kimin.Reşat dedi abi senin bir kuralın vardı yemi takanın olur balık.Hay hay dedim kural kuraldır.Yalnız dedim kurallar herkes içindir....Velhasıl güzel bir gündü.Reşat kardeşimin gönlü toktur. Bu avı Ankara'da yaşayan 'Bir Mersin sevdalısı' Cemil Zeka kardeşime armağan ediyorum.Balıkları 3 gün bekleteceğim kardeşim gelirsen bir sofra kurarız.Herkese rastgele....
Güzel bir gündü abi. Sen çok özel bir av partnerisin. Seninle av bir başka. Sırf muhabbetin için gidilir. Afiyet olsun. Niceleri denk gelsin ***.