Akşam 22.00 da başladı gece 2 ye kadar 1.5 kg çipura sargoz karışık, av yeri liman nato iskelesi yakınları. Yem karides . gazete sayfası tüm çupraların boyu anlaşılsın
Mükemmel bir av olmuş.Fakat tanışalım sayfasına kendini tanıtıcı bir kaç cümle eklersen seni tanımış olur,isminle hitap ederiz.
sanırım şimdi oldu forumda yeniyim uyradığınız için teşekkürler balık yakaladıkça resimler gelecektir...
kıyı için bereketli avmış.Afiyet olsun.bizim buralarda bu aralar kıyıda balık bulmak biraz zor.Anca kalamar ve sübye mevcut.
yorumlar için teşekkür üstad mersin limanının içinde ataş iskelesi ile nato iskelesi yan yana buraya girmek malesef yasak ben yasak olan yerde avlanmadım ama görevli bize dışarı çıkmamızı söyledi , bu arada kendi silahını bırakmış rapala sallıyordu bende ondan 30-40 mt uzaklaştım orada avlandım benim yanıma gelme ihtimali sıfır tabi aramızda tel örgü var benim tarafıma geçemez , zaten onun görevide iskeleyi korumak . Şöle bişeye tanık oldum adamlar özel prejektor yapmışlar denize sarkık bi şekilde ışığı yakıp ara ara gelip avlanıyorlar kiloluk çıplak ve levrek alıyorlar. Adam güvenlikmi balıkçımı belli değil
Maşallah! Kıyıdan,yemli takımla balık alabilen,az insandan birisiniz,şu sıralar Mersin için konuşursak! Yanınızdaki güvenlik rapalayla lüfer alabildi mi peki? Ayrıca siz lüfere kaşık veya rapala denediniz mi?Attığınız yer iyi lüfer yapıyor şu sıra!