Tarih: 28 Mayıs 2012 Pazartesi (20:30 - 05:30) Yer: Mersin - 13 Kulaç Ay Durumu: 1/3 (01:30 a kadar) Rüzgar: 01:00 'a kadar güneybatıdan hafif, 01:00 'den sonra kuzeydoğudan 3-5 Yem: Sardalya + Çapari Toplam: 14 kg (9 Kg - Kolyos) ve (5 Kg Karışık - Çipura, Mırmır, İstavrit, Kuppez) Güzel bir akşam üstü havası, şiddetli esmeyen meltem gece balığın bereketli olacağının sinyallerini veriyordu. Saat:20:30 itibari ile avlak yerimize varmıştık. Bizi batı yönüne doğru akan şiddetli akıntı karşıladı ancak balıklar derin suda dengeli olmak şartıyla akıntıyı çoğu zaman sever. Nitekim de öyle oldu! Akşam saatlerinde seyrek vuran balık, ışığın etkisi ile gece seriye çevirdi... Mırmır,istavrit ve çipuranın çıkması önümüzdeki tarihlerde çok güzel avların gerçekleşeceğini gösteriyor.. Netice keyif verici!
Maşallah.Tebrikler,bereketli bir av gerçekleştirmişsiniz.Fakat resimler sanki yetersiz kaldı.Devamı daim ve bereketli olur umarım.
Ey gidi kolyoslar ey en son 15-16 yaşında yakalamıştım .Malesef marmarada gözükmüyorlar artık.Tekneden takımı attıkmı sanki olta kopmuş sanardık. Şansınız hep açık oltanız hep dolu olsun. Tebrikler...
Tebrikler Tolga kardeşim.demekki bizde akşam balığa çıkmalıymışız) Bende Teknemle mersinde taşkıran ve açıklarında balık arıyorum ama açıkçası akşam hiç denemedim,genelde gündüz çıkıyorum ama çok kesat. Soracağım şey kolyozlarda ışık yada lüks kullandınız mı ve sadece çapari ile mi aldınız balıkları? Birde sanrım liman açıklarında avlandınız? tekrar tebrikler ve teşekkürler..
Taner abi, Mutlaka ışık kullanmanız gerekiyor, taşkıran açığında 12-13 kulaç hatta daha yukarılara çıkarsanız iri kuppez ve kolyos kesin alırsınız... Evet çapari büyük oranda işimize yaradı (koyu yeşil)! Gece mutlaka deneyin, sizin oralar daha verimli olur liman açıklarına göre... Bende ay karanlığa girdiğinde limandan gelecem o tarafa inşallah... Güzel haberlerinizi bekliyorum, rastgele...
Tebrikler Ali tolga kardeşim, maaşallah bereketli av olmuş, daha iyilerine rast gelsin, biz de ay karanlığa bürününce gidelim diyoruz, bu C.tesi değil de diğer C.tesiye program yapıyoruz.