arkadaşlar merhaba, cumartesi günü yem alıp temizleyip doğramaya üşendiğimden tam 3 yıldır çantada gıcır gıcır duran yo-zuri magnet minnow batan seri sahtemi biraz paslandırmak istedim.Öğleden sonra saat 5.30 dan sonra çalışmalar başladı uzun bi süre uğraşıdan sonra deniz her taraftan kaynamaya başladı ve aşağıdaki yakışıklılar denk geldi öyleki 3 tanesinide kepçesiz sudan çıkarmaya çalışırken düşürdüm.tanesi yaklaşık 700-800 gr civarı fakat forumu karıştırınca kaçırdığıma çok sevindim.Zira balıkların KUZU BALIĞI (SARIKUYRUK) olduğunu ve çok daha büyüdüğünü öğrendim.Bu 2 taneyi yakalamış bulundum bikere.İlk defa yakaladığım bu balığın yanında zargananında yo-zuriye atlamasına çok şaşırdım hatta bir tanesi kol kalınlığındaydı oda düştü bilgilerinize...Rastgele yer tırtar marina kayalıkları deniz tarafı
Şu at çeki merak ederim kurşunlu mu kurşunsuz mu?Sistemi nasıl ben de Özdere de kayalıklardan ve sahilden denemek isterim.Balıkları ve anlayışınızıda tebrik ederim.
ben kurşunsuz kullanıyorum ince misineyle daha gerçekçi oluyor.zaten bu sahtenin içinde küçük bilyeler var uzağa atmayı sağlamak için resminide koyarım size