hava mükemmel uzun uğraşlardan sonra kiralık bir tekne ayarlayabildim . herzamanki kaptan hastalanınca balıktan vazgeçemke yerine yeni tekne ayarladık. tümer kaptan bize balık çok tutmaktan sıkılınca döneriz dedi. ve hakkaetten de oyle oldu. ilk olarak 4 lü sarkıtma olta ile tekli,ikili ve hatta 3 lü balıkları sepetime doldurmaya başladım. deniz izmarit kaynıyordu resmen . daha sonra baktım hep orta su balığı var, dipte de balı yok hemen yeşil tüylü 10 iğneli çapariyi çıkarttım ve rata bağladım. işte balık tutmanın keyfi orda başladı. sarkıtma oltayı bırakmıştım artık. rat 10 iğneden 5 ini rahat dolduruyordu her defasında . gün sonunda yaklaşık 7-8 kilo civarında kuppes ve kolyos avladık. bu aımız sadece öğleden sonra 4 den akşam 7 buçuğa kadar devam etti okadar. herkesin bu şekilde keyifli bir av geçirmesi dileklerimle...! fotoğraflardaki balıklar kapıcıya annemlere yaklaşıl 1 kilo balık hediye etmemden sonra çekilmiştir.
Tebrikler, güzel bir av olmuş.Elinize sağlık. Yaklaşık 2 hafta önce bizde arkadaşlarla çıkmıştık ve sonuç aynı kupes ve kolyoz. Bu ara başka balık da yok zaten. Rastgele.