Mersin avlak bölgeleri

Konu, 'Bölgeler' kısmında NIRVANA tarafından paylaşıldı.

1. NIRVANA

NIRVANA Levent

Favori Kamış:
    Shimano Yasei Sea Bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500FA
    En İyi Avı:
    41 Cm Uzunluğunda 625 gram ağırlığında Karakulak..
    Mersin'de av yapan arkadaşlar bu sezon için nereleri tavsiye ediyor?

2. Tireli

Tireli Turan

Birkaç paket boru kurdu al.Yaptığın takımlar ince olsun. Hilton'dan Silifke'ye kadar gözünün kestiği yerden at oltanı. Pozcu sahillerindeki kayalıklardan da kefal ve sargoz alabilirsin. Rastgele.

3. NIRVANA

NIRVANA Levent

Favori Kamış:
    Shimano Yasei Sea Bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500FA
    En İyi Avı:
    41 Cm Uzunluğunda 625 gram ağırlığında Karakulak..
    ...

Serbest bolge cıvarında avlanıyorum genelde...bu zamana kadar çipura, sargoz, gümüş, barbun, mırmır, mercan, istavrit, dil türlerinden tek tük de olsa aldım ama çok tatminkar olmadı avlarım...sargoz için hangi takımı kullanıyorsun...

4. sabri33

sabri33 eyup sabri kaygısız

tekli hırsız kullanabilirsiniz.serbest bölge arkası limana doğru olan kısım daha verimli.rastgele.

5. GorkemDavazlı

GorkemDavazlı görkem davazlı

Ben Erdemli'de okuyorum. Erdemli'de bir liman var neredeyse tamamlandı yapımı. Devlet hastanesine yakın bir yerde. Liman'ın iç tarafından sokar, izmarit, melanür, sargos alıyoruz. Nadiren kefal, domuz balığı, levrek, taş hanisi. Dalgakıranın arka tarafından levrek ve avcıya atıyorlar ama yakalayan görmedim.

6. asperxy

asperxy yusuf kaygısız

serbest bölge

serbest bölge arkası akarsuyun birleştiği yerden karakulak ve dil çıkıyor. ama çokta tatmin edici değil. erdemli çıkışı tırtar tatlı suyun birleştiği yeri bilen varmı ? nasıl orası çok övüyorlar.

7. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Geçen cuma limandan açıldık sabah çok erken , boru kurdu ile 3 - 4 kilo ispari , sargoz , karagöz karışık aldık . ama balıklar öyle kelle diye tabir ettiğimiz kadar büyük değillerdi .

8. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Yaptımı çok güzel mırmır ve levrek yaptığını duydum ama nadiren .. Kurt ve canlı karides kullanıyorlar . Tırtar limanı dışı daha iyi Lemas kıyısı da öyle . Çok süper bir avlak olmasada buradan eli boş dönmezsin sanırım . (sabah gün ağırırken)

9. xco

xco sercan

s.a amatör olarak balık tutmaya yeni başladim mersinde avlanan bana kıyı balıkçılıgı hakkında bilgilerini paylaşacak degerli abi ve arkadaş ariyorum bana yardimci olurmusunuz

10. pochard

pochard gurkan diken

rastgele biladerler bende amötor olarak balık avlamaya başlıyalı yaklaşık 1,5 ay oldu.. genellikle parkın arkasındaki dalgakıran ve hiltonun sahilinde avlanıorum.. nadiren tek tuk de olsa kçük mercan çupra barbun aldım.. önceki pazar babdıl daydım yekneyle açıldık we baya iii bi av oldu 4 kişi yaklaşık 10 - 12 kg mercan , kırmızı mercan , sargoz ve gümüş aldık ayrıca 2 tane 1 er kgluk lagos çıktı... kendim hiç gitmedim ama duyduğum kadarıyla tırtar , serbest bolge arkası ve narlıkuyu dewamı mersin merkeze en yakın werimli awlak bolgeleriymiş... bu hafta sonu ayaş tarafına gitmeyi düşünüom umarım resimleri postalayabilirim size

11. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    merhaba Mersin Merhaba , sıcak kanlı insanlarına , portakal diyarına merhaba
    aMCALAR & yENGELER vokal.
    Bende mersinden katılıyorum. forumda yeniyim. amatör hatta acemiyim. Mersinli arkadaşlarla tanışmak isterim. Birde forumda mersin köşesi varsa bana mesajla söyle misiniz.
    genelde şubat mart nisan pek balık yapmıyor, ustalar sandalla büyük balığa gider. kıyıdan Karaduvar en iyi seçim. birde ay oldu adese civarına giderim, hiçbirşey yok derken havada uçusan kefalleri görünce çok şasırdım büyüklerdi.
    iyi avlar.

12. surdmajesty

surdmajesty Cemre

Hasan bayağı tez canlı ve mersin sevdalısı edasıyla girmişsin foruma =) Ben de bayadır üye olmadan takip ediyordum forumu ama mersinli çok fazla aktif arkadaş olduğunu söyleyemeyeceğim. Balıkçı çok ama foruma giren pek yok. Ben de istanbuldayım ama yazları mersinde oluyorum. Ayrıca yılda 3-4 kez mutlaka gelirim mersine. İzmarit küçüklük hevesimdir, hala tutarım, akşamları sargoz ve arada kefale atarız abimle. Çok balık sevdalısı bi abim vardır.

Saygı ve sevgiler.. Seni daha sık görmek muhabbet etmek isterim.