Merhaba Arkadaşlar... İlk defa mersin ayaş bölgesinde avlanmaya çıktım saat 3:30 gibi oltalarımı su ile buluşturdum. Bulunduğum yer kumsal olduğundan dolayı tek iğneli hırsız olta ile başladım saat: 4:30 - 5:30 arasında ciddi vuruşlar aldım 1 tane mırmır aldım. Daha sonrasında kayalık bölgeye gittim. at-çek yapan abilerimiz vardı. gördüğüm kadarıyla 2-3 tane balık almıştı onlarda.. gün ağırmaya başlarken.tekneleri ile gelip denize açılan sayısı 10-12 araç felan oldu ve zıpkınla dalanlar vardı. 4-5 tane mırmır yavrusu oltama takıldı ve geri saldım... yeni gelen kamış ve oltamı deneme fırsatı buldum açıkcasını söylemek gerekirse http://www.avmarketi.com/asp/product/18768/Remixon-Hi-Tech-Hybrid-Surf-Kamis-3-90-Metre bu kamışı beğenmedim surf kamış için ağır ve sıkıntılı ..... boru kurdu ve kamış midye yemde kullandım.. 1 mırmır ile eve döndüm ama orada sabahlamak ve deniz insana huzur veriyor. Bi daha ki sefere geceden gidip sabahlıcam gece 23:00 - 2 arasında karakulak ve mırmır yapıyormış... tabi bir de aracım kuma saplandı o da bana ders oldu.... herkese iyi avlar dilerim....
Güzel bir av deneyimi olmuş. Geçenlerde ben de arabayı kuma sapladım. 15 kisi kadar insanla zor çıkardık.Rastgele..
kuma saplandığında sakın daha çok gaza yüklenme önden çekişli ise işin zaten ayrı zor. ben paspasları koyarak kurtardım. sağolsun balığa gelen 1-2 arkadaş da destek oldu