Mersin ayaş kıyıdan balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında enver_volkan tarafından paylaşıldı.

1. enver_volkan

enver_volkan enver volkan

Favori Kamış:
    safari 240 kamış.
    Favori Makine:
    Shimano Beastmaster 7000 XSA Olta Makinesi
    En İyi Avı:
    çupra 450 gr
    Merhaba Arkadaşlar...

İlk defa mersin ayaş bölgesinde avlanmaya çıktım saat 3:30 gibi oltalarımı su ile buluşturdum. Bulunduğum yer kumsal olduğundan dolayı tek iğneli hırsız olta ile başladım saat: 4:30 - 5:30 arasında ciddi vuruşlar aldım 1 tane mırmır aldım.
    Daha sonrasında kayalık bölgeye gittim. at-çek yapan abilerimiz vardı. gördüğüm kadarıyla 2-3 tane balık almıştı onlarda.. gün ağırmaya başlarken.tekneleri ile gelip denize açılan sayısı 10-12 araç felan oldu ve zıpkınla dalanlar vardı. 4-5 tane mırmır yavrusu oltama takıldı ve geri saldım...

yeni gelen kamış ve oltamı deneme fırsatı buldum açıkcasını söylemek gerekirse
    http://www.avmarketi.com/asp/product/18768/Remixon-Hi-Tech-Hybrid-Surf-Kamis-3-90-Metre
    bu kamışı beğenmedim surf kamış için ağır ve sıkıntılı .....
    boru kurdu ve kamış midye yemde kullandım.. 1 mırmır ile eve döndüm ama orada sabahlamak ve deniz insana huzur veriyor. Bi daha ki sefere geceden gidip sabahlıcam gece 23:00 - 2 arasında karakulak ve mırmır yapıyormış...

tabi bir de aracım kuma saplandı o da bana ders oldu....

herkese iyi avlar dilerim....

2. NIRVANA

NIRVANA Levent

Favori Kamış:
    Shimano Yasei Sea Bass
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500FA
    En İyi Avı:
    41 Cm Uzunluğunda 625 gram ağırlığında Karakulak..
    Güzel bir av deneyimi olmuş. Geçenlerde ben de arabayı kuma sapladım. 15 kisi kadar insanla zor çıkardık.Rastgele..

3. enver_volkan

enver_volkan enver volkan

Favori Kamış:
    safari 240 kamış.
    Favori Makine:
    Shimano Beastmaster 7000 XSA Olta Makinesi
    En İyi Avı:
    çupra 450 gr
    kuma saplandığında sakın daha çok gaza yüklenme önden çekişli ise işin zaten ayrı zor. ben paspasları koyarak kurtardım. sağolsun balığa gelen 1-2 arkadaş da destek oldu