Mersin de yapmış olduğumuz deneme avımız güzel eğlenceli vakit geçirdik. Av gece yapılmıştır, yanımızda fotoğraf makinası olmadığından dolayı fotografları evde çekmek zorunda kaldım. Bir kaç resimle forumda paylaşmak istedim. Daha iyileri sizlerede rastgele. Makinalar : RYOBİ Exuma 8000 Vi Kamış : Lİneaeffe Oyster 3,90 İğne : Mustad 2/0 iğne Kurşun : 125 gr Misina: Angel Kiss 0,40mm kalınlık, 21,2kg Yem : Sardalya Deniz durumu : 3-5 Bu arada eklemek istediğim bir şey Mustad iğnelerden memnun kalmadım. iyi bir balık oltama bastı fakat iğne açıldı ve hüsrana uğradım inşallah bir gün iyi bir trofe resimi ekleyeceğim.
Tebrikler abi. Bende Mersin deyim. Ama çok rüzgarlıydı dün vuruşları hissedemedim olduysada. Toplandım geldim. Bide niyeyse benim oltama vuran çupralar hep 20-22 cm arası... Seninkilerin boyları nasıl? Bide nerede avlandınız merak ettim merkezdemi?
yanlış anlaşılmasın ama avlandığım bölge mersin dışında erdemliden daha sonra nokta yer yazmak istemiyorum.
yanlış anlaşıldı bile! Kızma zeplin33, şaka yapıyorum. hihi avlağı söylersen ertesi gün ağlarlar orayı en azından şu an için erdemliden sonra çupra yaptığını öğrendik
Geçen hafta mersin tırtarda sabahladık, pek verimli geçmemişti. Balıkların boyu ufaktı. Tuttuğun balıklar gerçekten güzel. 12-14 saat önce yumurtalıkta yakaladığım balıkları daha yeni yedim Yumurtalık avımız mersinden daha verimli geçti.
tırtar artık tırt oldu, niye dersen orda biri balık tutsun birine söylesin hemen aynı gün ağlıyorlar bizlere bişey kalmıyor.
Mersinli arkadaşlarımızda balıksızlıktan yakınıyorlardı... içlerini ferahlatacak bir rapor olmuş... tebrikler Açılma yapan mustadın iğne modelini yazabilirmisiniz?