Evet abilerim arkadaşlarım öncelikle herkeze merhaba. Üniversiteden sınıf arkadaşlarımla birlikte biraz stres dağıtmak biraz da gülmek eğlenmek kısacası stresimizi biraz atıp biraz da temiz hava nüfus ederek avlanmaya gittik bugün. Hava biraz serinleşip akşam ezanı da okunduktan sonra artık ümitlerimiz bitmek üzereydi ev arkadaşım gidelim dediyse de diğer arkadaş ve ben ısrar ettik kaldık biraz daha ilk balığı sargozu ev arkadaşım oltayı ileri attığı an yakaladı oltanın boşunu alırken anladı balığı yakaladığını el kadar vardı ama mücadeleci bir balık olduğundan minekop diye tahmin ettik. Neyse sargozu görünce hevesimiz arttı bir iki vuruş daha aldık ama tık yok... Bekle bekle bekle sıkıldık artık. Sonra diğer arkadaşımın (Adem) oltasında zil sesini duyunca biraz neşelendik. Balığın çok asıldıgını söyledi direk aşşagı indim kayalıklardan su seviyesine kadar kedi gibi bekliyorum balığı kaçmasın diye neyse arkadaş çekti balığı fenerimiz de yanımızda değil korktum bir an tanıdık bir balık değildi Adem'in oltasını ziyaret eden. Düz beton zemine çıkarttık balığı telefonumun flaşını açtım baktım dil balığı oldugunu anladım o an. Daha sonra atsak da oltaları bir iki vuruş aldık ama tasmalayamadık. 1 sargoz 1 dil balığı ile evlerimizin yolunu tuttuk. Bugün balık yakalayamasamda arkadaşlarımla güzel vakit geçirdim, temiz deniz havası aldım bu bana yetti. Yarın için oltalarımı hazırlamaya başlamadan önce size bugünlük güzel bir anımı anlattım resimler aşağıda. Dil balığını Kargı midye ile yakaladık. Klasik 3 iğneli dip oltası. Balık 31cm arkadaşım 30 35 cm arası maksimum büyüdükleri boyut olarak söylemişti. Herkeze hayırlı avlar rastgele...
Görkem kardeşim, paylaşım için teşekkür ederim. Raporundaki "Bugün balık yakalayamasamda arkadaşlarımla güzel vakit geçirdim, temiz deniz havası aldım bu bana yetti. " sözcükleri çok güzel düşünceni belirtmiş. Hep böyle düşün ve umarım ilerleyen günlerde daha verimli avların olur. Sevgilerimle.
tebrikler bende bu ara mersinde denemedigim mekan kalmadi fazla balık yok gibi mersinden baya bir uye sayisi var hepbirlikte bir toplansak diyorum
tebrikler afiyet olsun...dil balığının şiş yapılmış halini çok severim...dahası rast gelsin inşallah...
Teşekkürler arkadaşlar bugün yine aynı arkadaşlarımla gittim balığa 1 minekop harici göze çarpan bişiler tutamadık. Yine şansım yerinde değildi. Perşembe günü boş günüm olduğu için sabah erken gideceğim belki o zaman bir iki güzel ziyaretçim olabilir. İyi dilekleriniz için teşekkürler tekrardan, daha iyileri sizlerin olsun herkeze selamlar...