bu aralar mersinde kıyıda çok vermli av yapmak pek kısmet olmuyor.geçen hafta serbes bölgeye gitmiştim çok güzel balık aldık.ama bu hafta gittiğimizde tam tersi oldu .serbes bölgenin en sevdiğim yanı çok çeşitli balık almak mümkün .aynı yem ve takımla karakulak mırmır dil barbun çupra hepsini alabiliyorsun.benim favori bölgem oldu .bir şeyide söylemeden geçemeyeceğim mersinden pek paylaşım göremiyoruz .mersinli doslar bizim istanbul ve diğer illerden neyimiz eksik.ben yeniyim ve henüs resim yüklemede acemiyim en kısa sürede onuda hallederm heralde ..herkese rasgele.....
tam internette mersinde av yerleri arıyordum denk geldi. öncelikle mrb özgüray. üniversiteyi mersinde okudum 4 yıl kaldım o güzel şehirde fakat o zaman avcılık merakım olmadıgımdan pek dikkat etmedim, mezitli tarafında özellile soli-denizhan civarı av için nasıl bölgeler? mersine taşınmayı düşünüyorum balıkcılık öyle işlediki içime taşınacagım evin av bölgesinde olmasını bile düsünüyorum
Hakan abi öncelikle merhaba ben mersin - mezitlide oturuyorum bu aralar üni. hazırlandığım için pek çıkamıyorum balığa ama babam tekneyle galatasaray anıtının viranşehir tarafında açığa gidiyor bu aralarda çok güzel çupra , sarkoz alıyor soli tarafını pek bilemiyorum ama bi ara silifkede göksunun denize dökldüğü gizli biyer var 23 nisan spor tesislerinden antalya tarafına doğru yürüyerek gidilecek mesafede bi burun. Sana sadece şunu söyliyeyim denize dökülen yerde kayanın üstüne oturdum aşşağıya karides sarkıttım ( silfkenn içnde çok rahat 3 liraya yemlik kocaman paketlenmiş karides bulabilrsin ) oturduğm yerde çupra aldım 6 7 parça , kesilince çupra denizn tam dökldüğü yere attıyordum ordanda 7 8 parça iri kubbes aldım . Ordaki herkes profesyonel oltalarla sahte kalamar, sahte balıklar kullanırken karidesle bana nasip oldu levrek fotoğrafı atarım. 2 gün sadece sabahtan öğlene kadar tuttuğum balıkla + yengeç ile 8 kişi ekmek filan yemeden doydu. Paylaşmak istedim sadece .
Merhabalar, ben bayramda mersin mavikentte arkadaşımın yanında olacağım.. balık hastasıyım.. fakat arkadaşım balık tutmayı sevmiyor, mavikentte balık çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum diyor.. mavikent hakkında bilgisi olan var mı aceba?
Mavikent nereye yakın söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. bende yerini bilmediğim için yorum yapamıyorum.
sanırım silifkeye 45 dakika http://www.mavikent.com.tr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1&Itemid=41 burdaki siteden fotoları var, tam bilmiyorum neresi olduğunu
Güzel bir yermiş ama ben de bilmiyorum . Şöyle yorumlıyayim resimlerden gördüğüm kadarı ile tenha bir yer fazla ağ atanın olucağını sanmıyorum onun için balık kıyıya gelebilir. Mersinden silifke tarafına gidldikçe ağ atanlar da azalıyor oralardada az olduğunu umutediyorum.