Merhaba balık dostları...Dün reşat kardeşimle gittiğimiz avlakta yine hüsranla döndük... Abi sen bu işi bırak demesiyle hırslandım.Avlakta karşılaştığım Eyüp abi bugün gidelim bana arkadaş ol dedi...Hikaye aynı hep kötü kamış hep kötü makine şanslıdır.Öyle de oldu.Saat 17.00 gibi Eyüp abi levrek aldı.arkasından ben karakulak saat 20.00 gibi bu güzel levreği aldım.Yem kargı midye,iğne 2 numara siyah mustang.Her sene bir levrek yakalamak adet oldu.Darısı herkesin başına....
tebrikler. Dün, yıllar sonra yemli ava gittik ve bahsettiğiniz hüsran bu kez bizdeydi, üç yer denedik bit tek vuruş alamadık, saatlerce beklememize rağmen yem hala duruyordu.
BAZEN KÜÇÜK DEĞİŞİKLİKLER SONUÇ VERİYOR.2 SAAT BEKLEDİKTEN SONRA TAKIMLARDA FOSFORA DÖNDÜK ..SONUÇ TA 2 LEVREK 1 KARAKULAKLA GERİ DÖNDÜ.TEŞEKKÜRLER.
Tebrikler üstad, sizin raporu görünce c.tesi biz de avlanmaya gittik ama rüzgar, deprem aman vermedi, sağlıcakla.
Abi tebrik ederim. Bana byük bir ders verdin Her şey deneyim her şey bilgi. İyi ki varsın iyi ki varsınız. Beraber Bol trofeli nice avlara.Mutlu yıllar
herkeze selamlar. Foruma yeni üye oldum. Benim bir sorum olacak. Ben Adana'da yaşıyorum ama Mersin'e balık avına gidiyorum sürekli kıyıdan at çek deniyorum ama maalesef elim boş dönüyorum onca yolu. Bana mera için tavsiye verebilecek var mı? Varsa özelden ulaşabilir mi?
Umut kardeş sene de 2,3 defa levrek aldığım yerler 100.yıl plajı,gama konutları önü ve herkesin denediği limonlu deresinin sol tarafı..Şansına .
abi sagol ama ben de sürekli gama konutları önünde avlanmaya çalısıyorum 7-8 aydır 2 hafta da bir giderim ve gittiğimde de mutlaka denerim orayı ama maalesef boş işte