Arkadaslar Mersin Karaduvar bölgesinde inanılmaz bir balık hengamesi yaşanıyor mersinli arkadaslarıma mutlaka gelmelerini tavsiye ediyorum... Levrek hiç çıkmadıgı kadar cok cıkıyor bu aralar,özellikle su üstü sahteleri iş yapıyor rapalanın Husky Jerk ve river2sea rover 98 G15r ve G12R modelleri ile mükemmel avlar yapanlar var özellikle sahil şeritlerini öneririm bayagı zamandır av peşinde olan biri olarak cok sıkı bir takipteydim... bunları görür görmez kendime spin set toplama ihtiyacı duydum en kısa zamanda da avlanacagım insallah... Kerterize aldıgım bölgeler var çoğu arkadasımı oraya götürüp avlandıgımızda çok mükemmel sonuçlar aldılar en son arkadasım 4 kg ağırlıgında levrek aldı onun haricinde ise kiloluk karakulaklar o gün ŞOKLARI yaşamıştık ama ilginctirki uzun zamandır balık sıkıntışı yaşadıgımız bu bölgede balıklar cirit atmaya başladılar ve uzun bir süredirde kesilme olmadı.. Değinmek istedigim diğer bir konu ise ÇUPRA avcıları için yine aynı bölgede avlanmak istiyorsanız KARADUVAR 1. limanı arkası kayalıklardan atmayı deneyin KURT kullanmayın KARİDES kullanın bu da kücük bir anektot olsun benden buralı oldugum için bu bölgeyi çok ama çok iyi tanıyorum denemedigimiz şey kalmadı diyebilirim.. KARİDES en çok sonuç veren yem oldu.. ORADADA KERTERİZE aldıgım yerler var ve çok iyi sonuçlar alınabiliyor ÖRNEK:\\ 2 saat içerisinde kıyıdan 6 kg ÇUPRA almak gibi NOT: Önemli olan nerede ve ne zaman avlanacagınızı bilmek saat ve yer faktörü çok önemli isteyen arkadaslar olursa yardımcı olabilirim...
Şu an İzmir'deyim... Ege'nin balıklarını yakalamaya çalışıyorum ... Fakat memleketimin balıklarının da nerde olduğunu öğrenmek hoşuma gitti. Mersin'e çok selamlar herkese rast gelsin )
öncelikle marhabalar foruma yazdığınız bilgi için teşekkür etmek istedim bende Mersin`deyim fakat merkezde hiç balık kalmadı at çek yapıyorum bende atçekte beyaz hologramlı strike pro kullanıyorum bu yazınızı görünce karaduvara gelmeye karar verdim. Acaba bana karadurvarda nerde at çek yapabilirim bilgi verirmisiniz şimdiden çok teşekkürler ...reeling