merhaba arkadaşlar Üniversitede sınavlar bitti ve ben memleketim Mersin e dönüyorum... Malum memleketten uzak kaldık dolayısıyla balıklardan da uzak düştük... Kıyılar ne durumda sabah erken sahteye yapar mı? canlı karedesle avlanma ne durumda...nacizane fikirlerinizi bekliyor....teşekkür ediyorum
Mersin Kiyilari Mersin de liman ve tırtar arası hafta da bir hertürlü yemle denenmiştir.Maalesef pek verim aldığımız söylenemez.Kumluk alanlarda mırmır,T iskele civarında bolca küpez,tırtar da mırmır ve orta boy çupra alınmıştır.karaduvar civarını denemedik.Belki oralar iş yapar.Zaman aralığı sabah ilk saatler akşam 7 den sonra epey sıcak çünkü.Balık tutma zevki için T iskele en uygun gibi,kova ve oturak götürmeyi unutma.rast geleee.....
Hasan ağabey çok sağol...deneyeceğiz inşallah...birde canlı karedes çıkıyor mu taşların arasından kepçeyle acaba bilginiz varmı
sabahları mezitli sahillerini dövüyorum ama bişe yok.haaa pardon sahteme balon bastı pazar günü bişey yok dersem olmaz şimdi.katil balonlar var aklında olsun...
Dinçer, hiçbirşey yapamıyorsan marinanın kayalıklarından akşamüstü kefal, güneş battıktan sonra da sargoz alabilirsin. Kefal için ekmek, sargoz için de et karedes kullanabilirsin. Rastgele.
abi mersini bilmiorum ama taşucu seka limanında iyi balık var diyorlar hafta sonu bende gidecem bakacam.sana biraz uzak düşer ama gelmişken akyar, yapraklı koylarınada uğrarsın. rastgele...