Mersin Levrek Acemileri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zeplin33 tarafından paylaşıldı.

1. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm

Merhaba balık avı dostları 28.05.2012 tarihinde işten geldim. Saat 17:00 da komşum Emin abiyle muhabbet ediyoruz dün balığa gittiğini ve hiç balık alamadığını söyledi bende ertesi gün izinli olduğum için bu gün gidelim dedim o da dün hiç alamadığını ama yine gidelin dedi. saat 18:30 da buluşup yola düştük. Aklımıza Mustafa Abi geldi onuda yoldan aldık yallah meraya. Emin abinin daha siftahı yok, Mustafa abinin de aynı, bir türlü sahte balık ile balık tutulabileceğini kabullenemediler. At-çek e başladık halen yem olsa kurt olsa çeneleri durmadı. Neyse Rüzgar karşıdan geliyor adamlar acemi atıyor 5-7 metre önüne düşüyor. balık yok felan diye söylenip duruyorlar. Bende durmak yok çalışın diyorum ve o esnada Mustafa Abi bağıyor Ali koş, kepçeyi kaptık gittik bir tane almış. Balığı aldık çantaya koydum yerime geçiyordum Emin Abiye baktım kolu ceviriyor ama kalama cırcır ötüyor ::) abi balık yakalamışsın dedim bilmem gelmiyor dedi kalamasını ayarladık onuda kepçeledik. Derken birer daha aldılar bizde tık yok. Busefer böyle acemilere gün doğdu. Keyifli bir oldu.Bu günlük yeter dedik döndük. Herkese rastgele

2. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    onların tutması sizin tutmanızdan dahi iyi olmuş bence
    en azında sistemin çalıştığını bizzat anlamış oldular.
    bu arada balıkların ölçütleri ile belirleyici bir obje koysaydınız yada boy kilo bilgisi verseydiniz paşalar hakkında daha iyi bilgimiz olurdu.
    rastgelsin.
    tebrikler.

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Kahredici bir levrek raporu. :D Acemileri ve sizi tebrik ederim. Çok güzel bir av olmuş. :) Onlar şimdi bu hevesle çoook sabahlarlar. :D
    Güzel avlarınızın devamını dilerim.... :)

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yabanci gelmedi niyeyse yazdiklariniz :)
    Tebrik ederim

5. Mustafa Raşit

Mustafa Raşit Mustafa Raşit

Favori Makine:
    Okuma Salına II 10000
    En İyi Avı:
    4.5 Kg Baracuda (Akdeniz)
    Böyle acemiliğe can kurban. ... :)

6. emincan39

emincan39 emincan

Favori Kamış:
    Okuma Safina-X 42783
    Favori Makine:
    Okuma Salina SA 2 10000
    En İyi Avı:
    6 kg levrek
    abi hangı sahteyi kulandınız

7. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    :thumb: :D

Boyle sonuc alan acemi avlarini gormek guzel. "Demek ki sansimiz yok" deyip rahatliyor insan. :)

Avinizi tebrik ederim...

8. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Sizin kullandığınız sahte,arkadaşlarınızın kullandıklarından farklıysa,siz de o renkte veya aynı sahteleri kullanırsanız şansınız artar.
    Bir de balık aldıkları noktaya yakın avlanmak da şansı arttırabilir.Büyük ihtimalle grup halinde gezen bir sürüye denk gelmişler.Bu şekilde farklı boylarda olup birlikte gezinen levrek sürülerini çok gördüm.
    Kıyıya doğru esen rüzgarlar levrek için verimi arttırır genelde.Rüzgara karşı atabilmek için ağırlık transfer sistemine sahip,nispeten daha ağır ve ince uzun yapıdaki sahteleri tavsiye ederim.(Fiyat konusunu problem etmezseniz önerilerim; Rapala MaxRap (Özellikle fayu renk,beyaz veya yeşil,tabi ki bir de daiwa saltiga (gece için parlak veya açık renk) son olarak da Duel (DB minnow özellikle gri parlak olan renkleri)
    Avlarınızın daim olmasını dilerim.

İzmir'den sevgiler.

9. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    yanımızda o an sadece sigara paketi vardı bende kötü örnek olur diye koymadım büyük olan 2.5 kğ geldi dönüşte sadece onu markette tarttırdık o da zorla adam terazi kokar diye anca onu tarttı zaten kendi merak etti oda

10. arkadyan

arkadyan LEVENT ÇELİK

En İyi Avı:
    çupra..2.4 kğ
    Dikkat ediyorum sitedeki hemen tüm raporlara en çok İzmirli arkadaşlar yorum yapıyor :D Genelde Isparoz tutmaktan olabilirmi :D Şaka bir yana bende bir İzmirli olarak avınızı tebrik ediyorum,daha güzel avlar diliyorum..

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Acemiler aşıyı almışlar artık önüne geçemezsiniz :) tebrikler nice avlara.

12. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    tebrikler, ben o balığı ayın 26sinde sabah 4te görmüştüm. bana selam çakıp gitti, demek nasip sizeymiş

13. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Tebrikler, muhteşem balıklar

Levrek deyince akan sular duruyor nedense. Uzun zamandır oltayı dahi alamadım arabayla uğraşmaktan. En son fren balataları değiştirdim hala ötüyor. Br halledeyim şu arabanın derdini kovalmaya başlayacağım paşaları

14. fuat33

fuat33 fuat

Harika bi av olmuş tebrik ederim.

Nerde görmüştünüz mahsur yoksa özelde paylaşsanız belki bigün bizde görürüz:cool: Görsem yeter yakalamasamda olur yeterki levrek benle muhattap olsun yakalanmasada olur...

15. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Balık acemi avcıyı her zaman sever aklınızda bulunsun :D Güzel bir av tebrikler.

16. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    abi helal olsun valla, yaklaşık 1 senedir çabalıyorum daha 1 tanesi nasip olmadı, bi yerden sonra insan hakkatten "sanırım hakkatten bu iş olmayacak" umutsuzluğuna kapılıyor, mersin kıyı şeridinde bi çok yer denedim, olmuyor... nerden yakaladınız neyle yakaladınız gibi sorulara girmeyeceğim, kısmet olsaydı elbet bugüne kadar bir tanesi de bu acemiye denkgelirdi, yeniden tebrik ediyor avlarınızın daim olmasını diliyorum...

17. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

tebrik ederim güzel av olmuş.zaten acemiler her zaman şanslıdır:)))ama acemiler zehiri yediler.şimdi onlar bir çok sahte kamış makina misina derken bir dünya malzeme alırlar.rasgele

18. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    çok güzel levrekler. bu yıl bizde de hep yanımızda yeni başlayan acemi arkadaşların yüzü güldü :)

19. 29519

29519

Böyle avlara bayılıyorıum işte. Süper bir zaman dilimi olmuş tebrikler.

20. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    teşekkür ederim sizlere de rastgele