Yemli avlanıyorsanda aynı yerden canlı karides canlı boru kurdu vs. gibi yemlerlede levrek alma şansın yuksek cunki en cok cıkan balık orda levrek
Oraya şu ara bolca kefal giriyordur. Bir kaçını tutup, kofanaya at. 5-6 kg'luk kofanalar işte bile olmaz.
Ahmet Hocam,yemli avlanacaksanız akşam hava karardıktan sonra derenin sağından ve solundan boru kurdu,sülünez ile minekop,mırmır,levrek alma şansınız yüksek,gündüz avlanacaksanız yemli avlanmanızı tavsiye etmem balonlar takım filan bırakmaz, Rastgelsin.
İlginize teşekkürler, At cekle bu mevsim itibariyle levrek sarikanat vb olur mu acaba zira bu balıkların Ege'de daha çok kışın av verdiğini biliyorum?! Herkese selamlar saygılar ...
Deniz bey, limonlu cayı, limonlu camiisine yakın olan akar mıdır? Daha once bu bölgede hiç bulunmadım (uydudan kıyıya bakarak tahminimdir)
Dün sabah limonlu çayı bu sabah göksu ırmağı, tık yok bu rapalalar bizi tutuyo hocam buarada kumkuyu mevkii Demirtaş 2 sitesindeyim... Deniz hocam istersen musaitsen birlikte şansımızı deneriz...senin belirlediğin bir avlağa ben de aracimla gelebilirim... Selamlar..
Bende 2 gün denedim merkezde atçek. Tık demedi. Yemlide deniyorum daha demin geldim. Yine yok malesef. Su çok bulanık ondan sanırım.