Abilerim mersinden 18 yasındaym daha hiç balık tutmadım ve balık tutmasını bilmiyorum ,arkadaşlarlan kararlaştırdık bu ayın 13 ünde (haftaya salı) marinada ava çıkacağız kıyıdan tabiki Sizce hangi oltayı kullanmalıyım ne yem kullanmalıyım hıc bılmıyorum yardımcı olurmusunuz
hüseyin aramıza hoşgeldin, forumda detaylı araştırma yapar isen aradığın tüm cevapları bulabilirsin, yapacağınız av için şimdiden rastgele
Hüseyin kardeşim; Marina'da tenis kortlarının olduğu bölümden girip fener tarafınaa kayalıklara gitmenizi öneririm.Yem olarak Karides veya Tavuk göğsü kullanabilirsin.Küçük balıkların yemi parçalamaması için ,balığa çıkmada 1 gün önce yemlerinizi iğnelerinize uygun şekilde doğrayıp,üstüne kaya tuzu döktükten sonra güneşte 45 dakika bekletip pastik bir kutuya koyup buzdolabında muhafaza edin.Kesinlikle deepfrezze yada buzluk bölümüne koymayın. O noktadan Karakulak,Mercan ve Mırmır yakalama şansın var.Dikkatli olman gereken marinadan çıkış noktasında dipte parçalanmış ağlar mevcut ve küçük Mercan yakalaman yüksek oranda mümkün.Senden ricam küçük Mercanları tekrar denize bırakman. HAYIRLI VE BOL NASİPLİ AVLAR
Merak Etme Gökmen abi mercanları denize bırakırım yardımların için çok teşekkürler Herhalde marina da zehirli vb. balık yoktur herhalde??öyle değilmi??