cumartesi akşam saat 4 gibi açıldık denize.büyük bir tekne kiraladık arkadaşlarla.tam yat limanının karşısında 7-8 kulaça gittik. beklentimiz çupra tutmaktır. ama sonuçta her birimiz 100 e yakın kuppes yada istavrit de diyoar sanırım ondan yakaladık. daha olta yere inmeden yemler ya yeniyor yada en az 2 balık takılıyordu. balık kaliteli olmasada en azından elimizin pası gitti. benimde siteye koyacak bir fotoğrafım oldu sonunda
Eren kardeşim öncelikle tebrik ederim güzel bir av geçirmişsiniz. ama beni haberdar etsen bende gelirdim.Burda avazımız çıktığı kadar bağırıyoruz. Mersindeki oltacı arkadaşlar bir araya gelelim diye ama kimseden çıt yok.
KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK GÜZEL AV OLMUŞ AMA DENİZDEN HER ÇIKAN BALIK LEZZETLİ VE KALİTELİDİR YETERKİ PİŞİRMESİNİ BİL KÜPES,ÇUPİRA,HERALDE 1 TANEDE MELANUR GÖRDÜM TEPSİDE AMA ÇOK BEREKETLİ BİR AV OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK.....
tekne 7-8 kişiyi rahat idare eder. isteyen varsa numarasını verebilirim. 60 ytl fiyatla istediğin yere istediğin kadar kalabilecek kadar kiralayabiliyosun.
Eren bey özel mesaj yolu ile tekne kaptanının numarasını bana gönderebilirsen çok sevinirim. Veyahut ben özelden size telefon numaramı yazacağım orayada mesaj atabilirsiniz.