Mersin Merkez

Konu, 'Bölgeler' kısmında Ufuk33 tarafından paylaşıldı.

1. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    1.20 Remixon Hero Beyaz Kamış Ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    kaçan balık :P
    Mersinli hemşehrilerim selamlar, tekne ile Merkezde hilton - muğdat - adese arası bu aralar denemediğim yer kalmadı hiç balık yapmadı, hep küçük veya gereksiz balıklar geldi, tavsiye edeceğiniz yer - derinlik - saat varmı? Yem ve takım tavsiyelerinizde olursa çok makbule geçer.

* Şu anki mevcut takımım kurşunlu 2 köstekli dip takımı, yem karades;
    tek iğneli kurşunsuz takımı da sardalya ile denedim oda iş yapmadı. hayretler içindeyim =) ben mi biyerde yanlış yapıyorum balık mı yok anlayamadım.

Şimdiden yorumlarınız ve ilginize teşekkür ederim, Rastgele...

2. babili

babili gökhan

Favori Kamış:
    ALBASTAR.2.70
    En İyi Avı:
    12 KG SAPAN
    topragım sen en dogrusunu yapıosunda inancın olsun balık yok.halimiz harap:)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Olsa dükkan senin :D :D :D

4. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Gökhan... kardes 1 ay öncesine kadar çupradan geçilmiyodu şu aralar tek bir çupra almadım geçen sabah ezanında çıktım, muğdat civarı 3-4 kulaçta karagöz yaptı biraz ama hep ebat küçük... :S

5. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Merhaba

Ufuk kardeş, balık var ama pazarda domates değilki gidince alasın. Hava durumu akıntı güneş ışığı ve zamanlama. Bunlara dikkat ediyormusun? Biz ne zaman çıksak "desemde inanma zamanı seçerek çıkıyoruz" Mercanı alıp geliyoruz. Raporlara bir bak istersen hemde batak zeminden. Rasgele.

6. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Cumhur abi, raporları inceledim gerçekten başarılı avlar tebrik ederim, ancak ben kürekle açıldığım için o derinliklere çıkamıyorum ve sadece merkez de avlanıyorum sanırım siz daha ileride kargıpınarı tarafında avlanıyorsunuz. Hava durumu ve akıntı ile ilgili açıkcası hesaplama yapmıyorum, ama saat olarak sabah ezanında oltam suda oluyor veya akşam erken saatte 4 - 5 civarı avlanıyorum, genellikle burdaki kanı gündüz açıkta akşamda kıyıda balık yaptığı şeklinde... bende en fazla 5-6 kulaç civarlarına çıkıyorum. 1-2 ay önceye kadar her saat en azından elimiz boş dönmeyecek kadar bişeyler çıkıyordu şimdi neredeyse oda kalmadı. Tecrübelerinize dayanarak; Sizin önerileriniz nedir saat,hava,akıntı,takım,yem, zemin her türlü önerilerinizden birşeyler öğreneceğim kanaatindeyim. şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme: 30 Aralık 2008
  7. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Güncel... diyelm =)

8. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    kısmet adaş.kısmet...

9. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Adaşım kısmet tmm da en azından yanlış yaptığımız birşeyler varsa düzeltelim derdindeym. tecrübeli abilerimiz yardımlarını esirgemez heralde ? :S Cumhur abi '' domates alır gibi olmaz'' dedi güzel dedi de nasıl olacağıyla ilgilide bişey gelmedi =)

10. izzet33

izzet33 izzet

önümzdeki pazar için hava,güneş ışığı vs vs uygunmudur acaba ustalardan tiyo alabiri miyiz?
    vereceginiz tavsiyeler için şimdiden teşekür ederim...

11. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Yok Yok Mersin den öneri gelmiyo =)

12. babili

babili gökhan

Favori Kamış:
    ALBASTAR.2.70
    En İyi Avı:
    12 KG SAPAN
    :) kardeş 3.4 kulacta cok yakınya hç tekneyle gitmene gerek yok kıyıdanda atabilrsin oraya işin şakası tabi:) biraz uzagı dene 20 kulaç 25 kulac...denemeden bişey diyemeyız dimi:) bol şans rastgele

13. mersincorp

mersincorp Celalettin KARAMAN

ben marinanın önü derim sana akşam çık sabahla. 4-5 kulaçtaki enine yola paralel kayalığı bul yer değiştirerek avlan. 1/0 1-2 iğne kullan. orfozdan 4 küme kurt ve sardalya al.rastgelsin. rapor edersen sevinirim.

14. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bu pazar 10 kulaç derinliklerini geçtik sabah saat 4 - 4.5 suları biraz sargoz yaptı. hava aydınlanırken beklentimiz yüksekti ancak aşağıdan ses çıkmadı
    =) bizde hava aydınlanınca 6-7 kulaçlara indik orda tekrar sargoz ve karagöz yaptı çok çok verimli bir av olmasada baya bi gelişme olması bizi sevindirdi. akşama doğru beklenmedik bir rüzgar ve dalga çıktı baya tehlikeler atlattık zor da olsa kıyıya ulaştık... mersinde son durum bu paylaşmak istedim. foto çekemedik makina almamıştık yanımıza iyiki de almamışız o dalgayla mücadelede zaten bozulurdu... =) Rastgele !

15. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Hazır güncel dururken bende burada sorayım size o vakit Mersin merkezde kıyıdan ne alabiliriz nerelerden alabiliriz? Bilgi veren olursa sevinirim.

16. fisher33

fisher33 Levent

Favori Kamış:
    BG 30 DAİWA(rat)-Balzer kamış
    En İyi Avı:
    120cm sapan,96cm levrek
    Kıyılada levrek ve karakulak var.Mezitli sahillerinde şans daha fazla.Batıya gidildikce dahada artıyor.mırmır akşam üstü yapıyor.Rast gele

17. mersin1970

mersin1970 Mehmet

Favori Kamış:
    Sea Master 240 Rat- Banat Si700 Makine
    En İyi Avı:
    5 kg Levrek, 2 Kg Kofana
    Bu levrek ve karakulak mezitlinin neresinde varmış? ya biraz daha detay verebilirmisiniz. Bilgi çok yüzeysel oldu. :)

18. Ufuk33

Ufuk33 Ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek ve karakulak henüz hiç çekmedim zira mezitliyle ilgili de fazla fikrim yok ancak merkez de bikaç kerterez mırmır ve genelde gece sargoz gündüz karagöz yapıyor. çupraya hasret kaldık ve sargoz olsun karagöz olsun ebatlar hep küçük... bakalım nezaman başlayacak sabırla bekliyoruz... rastgele

19. dmr_kartal

dmr_kartal DEMİR KARTAL

selam

slm arkadaşlar şu sıralar yatlimanı ile t iskele arası 100 ila 200 gr lık dil yapıyor hırsız kurşun altına 3 lü fır döndü ile 2 köstek 7 no uzun pala çapraz yem olarak kargı midye veya kurt rast gele.....

20. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    slm

abi meraba ben erdemlide avlanıyorum diyorlarki balık yumurtadan daha dönmedi o yüzden balık yok, yumurtadan döndüğünde 10.15 gün harika balık avlanılır diyorlar ben balıkçılığa eylülden beri başladım böyle bi durum varmı bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler