Selamlar ismim mustafa, Mersin merkezde oturuyorum. Tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarla ava çıkmak isterim. Bol balıklı sohbetler dileğiyle Saygılar.
Çıkraız tabi. öm lere cevap atamıyorum yeni olduğum için. O yüzden burdan yazıyorum. Kıyıdan da tutarız da hiç açılıp tutmadım olmazsa bi kayık kiralar açılırız biraz. Daha iyiymiş kıyıya göre öyle duydum. Özellikle 100. yılın oralarda bir tanıdık 40 tane izmarit tutmuş.
Aramıza hoş geldin Mustafa kardeşim, sana burada bizlerle beraber keyifli paylaşımlar dileriz. Yapmış olduğum avlarla ilgili sorularını beklerim. Mersin'e çok selam ve sevgiler.
Orhan agbi teşekkürler. Sen biraz ileri seviyesin galiba .Ben daha kurşunlu takımı bitirmedim Rapalaya falan daha yol var önümde Sercan sınavlarımdan dolayı vakit ayıramayacam galiba. Sıkıntılıyım sınavlar yuzunden. Kriz geldi ama , aşırı balığa gidesim var. 23 kasımdan sonra daha çok vakit ayırabilirim sanırım.
Merhaba arkadaşlar. bende mersin mezitlide yaşıyorum. benide aranıza alırsanız sevinirim. haberleşelim beraber çıkalım balığa. amatörce yeni başladım. viranşehir civarından dip atıyorum genelde.. haberleşmek isteyenler özel mesajla cep yazabilir ararım