hiltonun oradan veya marinanın o taraflardan bir günlüğüne tekne kiralayıp cıkmak istiyorum. Bikaç kişi bi araya gelsek adam başı 5 lira verir cıkarız. Hafta içi havalar ısınacak. Artık balık tutamamaktan bıktım bi haftadır heryeri denedim tık yok. Bugün ufak bi sargozla 250 gram karakulak aldım. Karakulağı saldım büyüsünde gelsin diye. Tekneyle açılıp sargozları toplayalım diyorummrsparkle
Dostum.Bugun hava zaten 7-9 tu hiçbir yere gidemezdin.Facebook'ta Mersin Amator Balıkçıları adlı bir sayfamız var.Organizasyonları ordan bildiriyoruz.Uye ol habersiz kalmazsın haftada iki kere gidiyoruz en az...
Üye olmak isterim ancak üye ol diye bi buton göremedim. Mersin Amatör Balıkçıları yazdığımızda 3 grup çıkıyor. alttaki iki grupta 'katıl' şeklinde bir butan var ancak bu grupta yok. duyuruları nasıl takip edebilirim? Pazar günü Mersin'den ayrılacağım. Balık tutamamaktan bıktım artık. Kıyıda birşey yok heryer ağlı. Tekneylede hiç çıkmadım şimdiye kadar ama en azından 8-10 parça sargoz alınabiliyormuş. İnşallah gitmeden bi organizasyona katılıp 3-5 parça balık tutabilirim.
hiltonun oradakilerde 20milyon istiyor, tek başına biraz fazla bence 10 yeter. altı ustu hurda bir kayık, balıkta yok zaten. doguguclu nun dediği nasıl bir organizasyon acaba biraz detay olsa link felan ...