Mersin merkezdeekneyle çıkacak arkadaş aranıyor!!

Konu, 'Bölgeler' kısmında BaLıKSıZ oLMaZ tarafından paylaşıldı.

1. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    hiltonun oradan veya marinanın o taraflardan bir günlüğüne tekne kiralayıp cıkmak istiyorum. Bikaç kişi bi araya gelsek adam başı 5 lira verir cıkarız. Hafta içi havalar ısınacak. Artık balık tutamamaktan bıktım bi haftadır heryeri denedim tık yok. Bugün ufak bi sargozla 250 gram karakulak aldım. Karakulağı saldım büyüsünde gelsin diye. Tekneyle açılıp sargozları toplayalım diyorummrsparkle

2. okanerdal33

okanerdal33 oKan

Favori Kamış:
    Daiwa Crossfire 2.70m 30-60 gr
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg.
    Yarın Tatile Orduya gitmeseydim gelmek isterdim İnşallah döndüğümde katılırım size..

3. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Ne zaman döneceksiniz? Şu bi hafta içinde yapalım diyorum. sonrasında yaza kadar yokum zaten.

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Başlığı yanlış yazmışım. konuyu tekrar açtyım konunun silinmesini rica ediyorum.

5. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    hafta sonu olsaydı dusunulebılırdı )

6. doguguclu

doguguclu

Favori Kamış:
    balık düdüğü
    En İyi Avı:
    hafızam tuttuğum balıkların ki kadardır
    Dostum.Bugun hava zaten 7-9 tu hiçbir yere gidemezdin.Facebook'ta Mersin Amator Balıkçıları adlı bir sayfamız var.Organizasyonları ordan bildiriyoruz.Uye ol habersiz kalmazsın haftada iki kere gidiyoruz en az...

7. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Üye olmak isterim ancak üye ol diye bi buton göremedim. Mersin Amatör Balıkçıları yazdığımızda 3 grup çıkıyor. alttaki iki grupta 'katıl' şeklinde bir butan var ancak bu grupta yok. duyuruları nasıl takip edebilirim? Pazar günü Mersin'den ayrılacağım. Balık tutamamaktan bıktım artık. Kıyıda birşey yok heryer ağlı. Tekneylede hiç çıkmadım şimdiye kadar ama en azından 8-10 parça sargoz alınabiliyormuş. İnşallah gitmeden bi organizasyona katılıp 3-5 parça balık tutabilirim.

8. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    hiltonun oradakilerde 20milyon istiyor, tek başına biraz fazla bence 10 yeter. altı ustu hurda bir kayık, balıkta yok zaten.
    doguguclu nun dediği nasıl bir organizasyon acaba biraz detay olsa link felan ...