Tüm balıkavı.net kullanıcılarına Selamlar Aranıza MERSİN /Merkezden Katılıyorum 23 Yasındayım Adım CAN Meslegim Bilgisayar Cok Kücük Yaşta ( 6-7yaş ) balık tutmaya başladım. Tabiki ozaaman kücüktüm babamla sabah 5de kalkar gider kendimden büyük ratı atmaya calısırdım : ) şimdilerde Frısat buldukca Mersinin Cesitli Kıyılarında Avlanmaya gidiyorum Böyle guzel bir portala üye oldugum icin kendimi şanslı hissediyorum.Cünkü Ögrenmemiz ve paylaşmamız gereken cok şey oldugunu düsünüyorum. Herkese Keyifli Bol Paylasımlı Forumlar Diliyorum. Rastgele reeling
İstanbul'dan selam ve sevgilerimle. Siz forum üyeleri kardeşlerimle daha önce tanışıp mesajlaşmak isterdim.Ancak yaklaşık bir senedir eşim ve benim geçirdiğimiz önemli sayılabilecek rahatsızlığımız sonucu buna pek vakit bulamadım.Yapılan tedaviler çok şükür yüzümüzü güldürdü.Kötü günler geride kaldı.Zaman buldukça foruma girdim,sizlerin yazdığı güzellikleri okudum ve bundan da büyük bir keyf aldığımı itiraf etmeliyim.Bundan sonrada herkese cevap yazamasam da zaman zaman katılabilirim.Bir devlet kuruluşundan emekliyim.Yazları,yaklaşık 5-6 ay bizler için küçük bir dünya olan Saros körfezi ve Gelibolu da vakit geçirip bahçe ve balık tutmakla uğraşıyoruz.Önümüzdeki günlerde,bu yörede forum kardeşlerimle tanışabilir,bölge hakkında onlara az da olsa bilgi verebilirim.Şimdilik bu kadar. Sevgiyle kalın.
hoşgeldin can...mersinden genç arkadaşları aramızda görmek sevindirici..bu gibi sitelerin duyulmasının ve üye sayısının artmasının amatörbalıkçılık için çok önemli olduğunu düşünüyorum..