arkdaslar uzun bir aradan sonra mersinden bir rapor yazamadım mayısın üçünde akşam sıkıntıdan aksam saat dokuzdan sonra sahilde yarın saat takılalım dedim. mustfa abim kabul edince takımı kaptığımız gibi sahildeydik neyse fazla uzatmayayım ben atçek yaparken mustafa abi cigarıyı üflüyor. yirmi dk sonra kıyıya iki metre kala vızıltı mustafa abi ordan yegen takıldı galiba yegen dedi bende yok emmi kepceyi kap gel dedim yallah saniyesinde yanımda balıgı kepceledik uzun bir ardan sonra benim için trofe bir av oldu kalp atışlarım değiştiren av oldu bu av lerekcilere gelsin herkese rastgele raporu cepten yazdım imlaya dikkat edemedim fazla resimde ekleyemedim kusura bakmayın
Sevgili Ali allah bağışlasın. 2 side çok güzeller allah nazardan saklasın avların daim olsun. Paşada paşa imiş. 3 kilo var herhalde
tebrikler çok güzel balık..kullanılan takım hakkında da biraz bilgi versen iyi olurdu.sahteyle mi yoksa canlıylamı avlandınız?
Tebrikler Ali kardeşim, dediğin gibi bu balık hele kıyıya çekmesi insanın kalbini durdurur, afiyet olsun sevgiler hoşça kalın.
tebrikler nefis görünüyor.çok özledik buralarda levreği, aslında balık yoktur diye gittiğimiz de yok avlakarı bir test etmek lazım arada. rastgelsin
mersinden böyle raporlar görmek son derece sevindirici avlarınız daim olsun. Arkadaşların da dediği gibi paşa'da paşaymış
tebrikler böyle güzel balıkların hala denizlerimizden çıkması umut verici daha güzel avlara inşallah.
Ali bey tebrikler çokgüzel bir trofe. Çocuğunuz içinde çok güzel bir anı olarak kalacaktır bu kare hafızasında yanlız benim 1. sınıfta ki bir öğrecime çok benziyor ilk gördüğümde şaşırdım sonra o mu acaba derken şehire baktım ki farklı
değerli üstadlarıma ve değerli form arkadaşlarıma yapmış oldukları yorumlar için teşekkür ederim. herkese nasip olur inşallah. Nasil aldığımı merak edenler olmuş. Strike pro beyazı ile aldım 7,5cm olan. Yer konusunda üzülerek yazmayacağım çünkü ikinci gittiğimde 10cm ispendekleri bile tutup çantasına koyanları görünce sinirim ve moralim bozuluyor.Umarım bu konuda bana anlayış gösterirsiniz. Balık 3kğ lık tartıda tarttım sona dayanıyor galiba çok az daha ağır olabilir.Tekrar herkese teşekkür eder, rastgelsin
Tebrikler, Paşa nın omzu kalabalık. Bir hafta önce buna benzer birşey 4-5 defa arka arkaya saldırdı Rover 98 e ama rover pek isteksiz çıktı almak için.Uzun zamandır ancak onu gördüm. Varsa falzadan levrek yollayın gelsin buralara.