Merhabalar, Mersin Silifke Tisan Tatil Köyünden yapmış olduğum tatil ve balık avından görüntülemiş olduğum görüntüleri sizinle paylaşmak istedim... Balıkları oradaki iskeleden aldım.... Avda kullandığım takım ve yemler hakkında bilgiler... Karagöz-Çupra:İğne Mustad 1253 A 4 Numara Beden 0.26 Oscar invisiline , Köstek 0.20 Oscar invisiline . Beden köstek takım (3 köstek) Yem: Sülinez - Tavuk Göğüsü - Midye Sokar:3 iğneli şamandıralı takım 0.10 Oscar invisiline Köstek 0.14 Oscar invisiline Beden 10 Numara mustad iğne Yem:Hamur Melanur:Şeytan oltası 0.14 Oscar invisiline 7 numara mustad iğne Yem:Tavuk Göğüsü Mercan:Mustad 1253 A 4 Numara Beden 0.26 Oscar invisiline , Köstek 0.20 Oscar invisiline Beden köstek takım (3 köstek) Yem:Tavuk Göğüsü Bazı abilerimle konuşmaları paylaşmak istiyorum -Merhabalar. *Merhaba Abi -Balık varmı? *Mercan aldım abi 3 tane şimdilik -Kıyıda mercan olmaz onlar mercan değildir çıkart bakayım livarı sudan - AAAAA Mercan *Neden kıyıda olmasın demekki açmış hayvan Aradan 1 saat geçti bir adet çupra aldım.. Gene aynı konuşma -Balık varmı? *3 Mercan 1 tane çupra -Çupra mı yanağında kırmızılık varmı çupra değildir. *Bak abicim çıkarıyorum livarı -AA çupra yaşımı gören acemi sanıyor darılıyorum Resimdeki dil balığını iyade edicektim ancak iğneyi yutmuştu salamadım. Çuprayı aldığım zaman yanımda fotograf makinesi yoktu temizledikten sonra görüntüledim. Resimler: Herkeze keyifli Avlar İyi Forumlar..
Tebrikler. Arada bizim Mersinden rapor gelmesi insanı sevindiriyor. Yalnız çupranın yanına ölçü olsun diye bişey koysaydın keske...
Tebrikler Mustafa, çok güzel bir rapor olmuş, gerçi resimler henüz açmadı bende ama bu genç yaşında herkese örnek ustalığın yaşta olmadığını gösteren keyifli ve ayrıntılı bir paylaşım olmuş.Daha nice güzel ve keyifli avların olsun
Tebrikler kardeşim.Bir konuda uzmanlaşmak işin yaşının bir önemi yoktur.Her insan istediği yönünü geliştirmek için çalışırsa muhakkaktırki gelişecektir.Genç yaşında böyle balıklar yakalaman senin av konusunda deneyimli olduğunu belli ediyor zaten.Sen canını sıkma daha güzel avlara imza at :thumb:
Mustafa kardeşim balıklar ve mekan süper . beraberinde raporda başarılı olmuş . bir mani olmaz ise eylülün ilk haftası 5 günlüğüne bende susanoğluna gideceğim ordaki balık durumu ile alakalı bilgin varmı ? daha bol bereketli avlar geçirmen dileğiyle rastgele
Tebrikler Mustafa, Bereketli bir av olmuş. Görsellerde harika. Her daim böyle bereketli avlar dilerim. Rast gele...
Tebrikler güzel balıklar ve bol çeşit olmuş. Mekan çok güzelmiş ama. Balık yönünden de umut vaat eden bir yer. Körfezin hemen önünde bir adanın olması ve kumluk bir sahili olması mırmır, çipura türü balık ihtimalini arttırıyor. Ayrıca bazı kesimlerinin kayalık olması karagöz de çıkmasına neden olmuş. Güzel bir mekan. Bence küçük balıklar yemlere rahat verirlerse ve madya kullanabilirsen iri bir çupra yakalayabilirsin gibime geldi. Devamını dilerim...
Tebrikler Mustafa kardeşim. Avda tatil yeride harika . Bazen tutulan balıklar çevredikileri böyle şaşırrta biliyor bunun keyfide ayrı oluyor Sonuçta deniz bu ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor. Güzel avların daim olsun.
Dediğin gibi abicim küçük balık rahat bıraktığı zaman karagözdü çupraydı denk geliyor.Bu zamanlarda mırmır yavrusu rahat vermıyor. Herkeze teşekkürler.