tüm balıkçı dostlar rasgele.pazar günü Mersin-Taşucu Boğsak Mevkiinde tekne ile açılacağız son durum nedir aceba hangi balıklar çıkıyor takım ve yem tavsiyesi istiyorum.şimdiden teşekkürler.
yanında palamut çaparisi al kardeşim ''beyaz tüy olursa iyi olur'' giderken sırtı çek bogsak mevkii mersinin en balıgı bol mevkii diyebilirim yanında sardalya ve karides bulunsun dip içinde çok güzel subyeler var onlardanda atmanı tavsiye ederim yanında 50 üzeri misina 50-150 arası kurşun götür 3-4 numara italyan çaprazı yada uzun saplı şuan numarası aklıma gelmiyor ignelerden al balıksız dönmezsin o kesin ancak yanına buz kesinlikle götür şimdiden rasgele raporlarını bekliyorum... )
bu ara kızıl mercan çıkıyor adanın çevresinde sırtı çekersende palamut var. yem karides, sırtı içinde tüy kullan
suat abim aslında varya canlı yem için tam zamanı diye düşünüyorum iskenderun - yumurtalık ve karataşta 13 kulaça kadar iyi balık var..
öncelikle merhaba ben yeni katıldım aranıza tırtarda teknem var avlanma şekli ve avlak yerlerini bilen varmı acaba