mersin taşucuna tatile gidiyorum

Konu, 'Bölgeler' kısmında kofana_hakan tarafından paylaşıldı.

1. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    kofana,4kg,aynalı sazan 6 kg
    Herkese saygılar.
    1 hafta sonra adanaya taşınıyorum istanbuldan . taşındıktan bir hafta sonrada mersin taşucuna tatile gideceğim ve zamanımın çoğunu balık tutmakla geçireceğim
    ne tutabilirim tavsiyeleriniz nelerdir . daha önce gitmediğim için bilmiyorum . yardımcı olursanız minnettar olurum .

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    şimdiden size rastgele.. güzel raporlarınızı bekliyoruz.

3. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Öncelikle çukurovaya hoşgeldin.Taşucuna giderken levrek ve turna sahteleri götürmeni tavsiye ediyorum.Şimdiden bol şans.Rasgele.

4. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    daha balık başlamadı özellikle kıyıdan zor. tekneyle sırtıda yavru orkinos geliyor ama çok küçük
    yinede kısmet rastgele

5. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    hoşbuldum abi çok teşekkürederim harika yerler oldugunu görüyor okuyor ve araştırıyorum şimdiden içimde acayip bir sinerji var :)

6. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    bilgin ve dileğin için teşekkürederim abi fakat bana karagöz ve çipura çıktıgını söylediler ki karagözü marmarada bulmak çok zor çipura zaten yok izmarite bile razıyım :) yeterki oltama vursun buralarda genelde kefal tek tük zargana çok nadir izmarit ve bolca mezgirt çıkıyor marmaradan tecrübeliyim bakalım akdenizde ne yapacağım

7. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Taşucu'ndan 20.08.2009 günü öğleden sonra ayrıldım.Bu yazı dolu dolu yaşadım desem yalan olmaz.Ramazan olmasa ayrılmazdım.Ramazan sonunu iple çekecegim.Taşucu'n da balık olarak kıyıdan Levrek,kefal,sokar,çipura,akya,sarıkuyruk,baraküda,zagana,melanur avlanılabilir.Çipuralar,palamut(orkinos),zargana çok ufak sanırım daha zamana ihtiyaç var.Melanurların boyu iyi.Akya ve sarıkuyruk(avcı) sirkülere uygun boyları da var olmayan boyları da bol.Size bol sans diliyorum.

8. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    üstadım bu değerli bilgiler için teşekkürederim heyecanıma heyecan kattınız doğrusu iştahlandım :) inşallah sizin kadar benim tatilimde iyi geçecektir . kıyıdan taşucunda nerelerden avlanayım tavsiyeleriniz nelerdir . ben adanaya yerleşiyorum bir ayağım taşucunda olacak fakat daha evvel hiç gitmediğim için bilmiyorum açıkçası ilk günüm keşifile geçecek ama tavsiyeleriniz sayesinde bir adım önde olacağımı düşünüyorum . msjınızı bekliyor olacağım şimdiden teşekkürederim

9. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Taşucu'nda avlanabileceğiniz yerler. Sekanın uzun mendireginden açığa ve girişe doğru av yaptığınızda avlanacağınız saatlere göre baraküda ve yazdığım tüm türler olabilir.Sekanın kısa mendireginden demirlerden içeri girince yine aynı şeyler söz konusu.SGK lığı yanı eski iskele,çöplüğün altı,akçakıl,ince kum,nato limanının her iki yanı, boğsak,İnce burun olamak üzere bir sürü yerde avlanabilirsiniz.Tırtar limanı tarafında açık yönünde zaman zaman lüfer olduğunu duydum.
    Size bolsans diliyorum.