Mersin - Taşucu'nda hangi havalarda hangi saatlerde avlanılmalı?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında aliçağlar tarafından paylaşıldı.

1. aliçağlar

aliçağlar Ali Çağlar Sönmez

Favori Kamış:
    Fladen Xtra Flex (2p)
    Favori Makine:
    Okuma avenger FD-AV30
    Merhaba,

Spine yeni başladım, kamıştı, makineydi, sahteydi, avlak yeriydi derken herşeyi tamamladım. Takımı yaptım yapalı(Fladen extra flex 2p kamış, okuma avenger av30, kendo 14,5cm-19gr rapala, markası aklımda değil jighead ve mahalli bi oltacıdan aldığım sea horse 10cm-10gr rapala) hemen hergün avlaklara gittim. Taşucunda herkesin övdüğü, inanılmaz avlar çıkıyor denen turna,levrek ve zargana için biçilmiş kaftan denen yere Kum mahallesindeki ırmakla denizin birleştiği yere bugün saat 9:00 da gittim, gittiğimde 8-9 balıkçı abi vardı, yağmur başlayınca 2 saat içinde kimse kalmadı ama ben inat ettim üstüne bide rüzgar çıktı tepeden tırnağa ıslandıktan sonra bide rüzgar yedim ama yine devam ettim ta ki titremekten yemi değiştiremediğimi anlayana kadar ve o an saat 13:30'du velhasıl 1 vuruş bile yok :( Sanırım yanlış zamanda ve yanlış havada gidiyorum ya da çok kısmetsizim. Bilen varsa yardım ederse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

2. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Taşucu
    İyi hazırlanmışsınız avlak seçimi de isabetli.Fakat her yerde olduğu gibi el birliği ile denizlerimizi bitirdik.Avlandığınız yerde zaman zaman ufak ispendekler bir iki dışın da onları geri salan yok.O nedenle avlanmaya gitmiyorum oraya çünki ne bohçacılar bu ispendekleri görünce oradan ayrılmıyor.
    Ama sabah ereken ve akşam geç saatleri tek tük de olsa baraküda (turna)alınıyor.Kefal denemeleride yapabilirsiniz.Yemli denemeler de yapabilirsiniz.
    Rast gele

3. aliçağlar

aliçağlar Ali Çağlar Sönmez

Favori Kamış:
    Fladen Xtra Flex (2p)
    Favori Makine:
    Okuma avenger FD-AV30
    Bilgiler için Teşekkürler, bu durumda avlak yerimi değiştirmem lazm sanırım :s