yine içimiz umut dolu bir pazar günü öğleden sonra busefer güzel balık tutacağız yemini ile çıktık yollara , mersinden saat 3 gibi ayrılıp 4,5 gibi avlağımıza vardık. Tırtarı geçince töbankın doğu tarafında limon bahçelerinin arasından inilen bir avlak pek kimse bilmez buraları. 3 kişi ikişer rat tan 6 olta hemen denize indi. yine herşey güzeldi,havadaioltalarda, denizde, ama herzamanki giibi sonuç boş, ama hakkatten bizim suçumuz yok okadar oltaya tek bir zil sesi bile duyamadan geri döndük. nasıl bir balık varsa zili bi titretmeden yemleri yiyordu, bizde değiştirip değiştirip ileride büyüyenleri tutmak üzere tekrar attık ve başımız bükük geri döndük. ellerim paslanmaya başladı yine. Raporumun özeti ise MERSİNDE BALIK YOOOOOKKKK....!!!
Mersin'de balık bir hafta sonra başlayacak.. Sebebide Sedat'tır.. Geldi sizin oralarıda kuruttu.. Neyseki bu hafta sonu geliyor.. Size bol balıklı günler,bizede Sedat'lı avlar.. Özledik dostumuzu,balık yakalayamazsakta şamatamız yeter..
aydıncık sancak burnunu biliyorsan birde orayı dene derinliği 70 mt olan yeride var 5 mt. olan yeride var illaki birşeyler alırsın
Üstadım merhaba bak sana taa Sivas'tan cevap yazıyorum! Sen o tarafı boşver hatta yemli balık avcılığını da boşver,düz bir tane kendine at-çek takımı,al 10 kadar sahte,silikon balık,rahat rahat takıl! Ne karidesin kokusunu,ne boru kurdunun pisliğini çek! Tırtarın burnuna git,sabah gün ışırken başla 1-2 saat takılırsın vurursa iri balık vurur üstelik her şey olabilir levrek,lüfer,ceylan,palamut,sinarit! Veya illa ben yemliye takılıcam diyorsan Soğuksu Karakolunun ordaki Güney Av'a git Mustafa'dan canlı karides al,gece mutlaka iri sargos alırsın!