Merhaba arkadaşlar adım Berk 20 yaşındayım 1 aydır olta balıkçılığına merak sardım Balıkesirde okduğum ancak yaz aylarında Mersinde avlana biliyorum.Bende şimdiden hastalık derecesine geldi bu hobi . Sitedeki paylaşımlardan ve yardımlarınızdan faydalanarak güzel avlar yapacagıma inanıyorum. Rastgele...
hoşgeldin berk... umarım hayırlara vesile olur siteye üyeliğin... hayırlı ve bereketli avlar ve onların güzel raporlarını bekliyoruz...
Hoşgeldin Berk güzel paylaşımlar dilerim.Balıkesir merkezde mi okuyorsun,merak ettim? Ayrıca ben de askerliğimi Mersin Anamur'da yapmıştımRasgele...
aramıza hoşgeldin berk, balık avı bir hastalık bence, ama kendi içinde bu hastalığın da türleri var önce kendine bir yön çizmen lazım , ne yapacağına bir karar ver bakalım tekneden mi avlanacaksın, kıyıdan mı ,zıpkınlamı avlanacakmısın yoksa tür seçenlerdenmisin levrekçi misin yoksa sadece çupragillere mi takılıyosun ..! kendine yön çizdikten sonra mail atabilirsin ben her hafta sonu gidiyorum bu aralar derin suda bişey yok kıyda desen çok seyrek gerek yok , sıcakta balık avlanmıyor. ama avcı sezonu açılıyor 15-20 güne akdar sahte ile avcı başlar, iyi avlaklara ilişkin bilgi verebilirim mail atarsan . saygılarımla
aramiza hosgeldin berk. oncelikle yeni oldugun için kendine bir takim yapmak isteyeceksin hakli olarak. ama sana tavsiyem almadan once ustalarina danisman. sitelerin ticaret kokan yorumlarindan cok, ustalarinin tavsiyelerine onem ver. insallah nice baliklar tutarsin , rsatgele