Mersin Ve çevresi Avcilari

Konu, 'Bölgeler' kısmında cahitusta tarafından paylaşıldı.

1. cahitusta

cahitusta

Favori Kamış:
    tamamı
    En İyi Avı:
    müren 18 kğ
    Merhaba Ben Mersin den Site ye Kayıt Oldum.
    Burada Doğdum ve Hatırlayamayacağım Kadar Uzun Süredir Amatör ce Balık Avlarım. Amatör Kalmayı Hep Sevmişimdir.Hala 350 gr. lık Bir Çipura yı Çekerken 5 Yaşındaki Bir Çocuğun Duyduğu Heyecan ı Duyarım. Bu Bir Canlı yı Yakalayıp Yemek ten Daha Çok Heyecan Veriyor.
    Merak Ettiğim : Bu Tür Site lerde Pek Fazla Orta Akdeniz den Avcıların Neden Olmadığı Yada Varsa Bile Neden Pek Görünmedikleri.
    Varsa Tanışalım,Bilgi Alışverişinde Bulunalım. Belki Bir Toplu Organizasyon Bile Gerçekleştirebiliriz.Hadi Başlayalım Bakalım Kaç Kişi Çıkacak ?..

2. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar bizim sitemizde türkiyenin heryerinden abilerimiz üstadalarımız vardır merak etmeyin en kısa zamanda onlarlada tanışırsınız...

rastgele...

3. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Aramıza hoşgeldin Cahit hemşerim. Nedense Çurovalı balıkçılar uyuyorlar, hadi uyandır bakalım onları da memleketimden güzel güzel raporlar görelim.:)
    Aşağıdaki linkte de yazılı bazı şeyler var, bir bakıver.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11637

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    hoşgeldiniz geleli baya oldu ama :D:D

5. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Hoşgeldin hemşerim bende sık sık balığa giderim.Kayda değer bir sonuç olursa zaten burada paylaşıyoruz.Sana rasgele.Bu arada nerelerde avlanıyorsun?

6. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    bende adana-mersin de avlanırım. Ama maalesef ankarada öğrenciyim. Çok nadir(ayda-2 ayda-bazen3 ayda bir :( ) gidebiliyorum balığa. Onda da foto çekmek aklıma gelmiyor. Balık tutarken aklım başımdan gidiyor :) .

7. ayavlal

ayavlal ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kayda değer büyüklükte bir şey tutamadım maalesef
    Hoşgeldin Cahit
    organizasyon işini maalesef henüz kıvıramadık.
    İnşallah bundan sonra yaparız bişeyler.
    Bu arada bu sabah 3 gibi erdemliye doğru yola çıkıyoruz
    sabah 4.30-5 gibi tekne ile açılacağız.
    sonucu bildiririm

8. cahitusta

cahitusta

Favori Kamış:
    tamamı
    En İyi Avı:
    müren 18 kğ
    Merhaba Hemşerim
    Davultepe Girişinde Fiber Tekne miz Var Genellikle Oradan Çıkarız ( 5-7 Kulaç)
    Ayda Bir de Ayaş-Paşa Türbesi ne Kıyı dan Gideriz Orada Bahçe ve Evi miz Var O Tam Bir Şölen Oluyor 2 Gün Sürüyor.
    Ya Siz ?..

9. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Kısmet olursa önümüzdeki yaz ben size öğreteceğim nasıl organizasyon yapılacağını sayın hemşerilerim.:) :D :D

10. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    Aramiza Hoş Geldiniz

11. umitsatar

umitsatar m

Favori Kamış:
    2.7m kamış-alba star 7+1 50 lık makına.)90lık nemrod zıpkın.
    En İyi Avı:
    levrek 2.700 gr
    merhaba

Merhaba cahit usta,bende yeni katıldım bu aileye.Mersinliyim fakat muğla-ortacada oturuyorum.Aralığın 15. kısmet olursa Mersine 15 günlüğüne izine gelecem eğer o tarihlerde bir organizasyon planlarsan katılmak isterim hemde tanişmiş oluruz.Haberlerini bekliyorum...Saygılar

12. Cesuryurek33

Cesuryurek33

Favori Kamış:
    Tekne-Olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 15 Kg
    Merhaba cahit ustam yalnız değilsin bende silifkeden.Organizasyon için elimden gelen yardıma hazırım.Saygılar

13. turkkan74

turkkan74 Efkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sapan 4.5kg...karakulak 500 gr... levrek 800 gr
    merhaba arkadaşlar, uzunca zamandır ben de bu siteye üyeyim.. organizasyon işi gerçekten gerçekleştiremedik bir türlü, en kısa zamanda inşallah, zaten çoğumuz kıyı balıkçısı ve çalışan insanlar.. fırsatı bulunca soluğu denizde alıyoruz, aklımıza organizasyon da gelmiyor sanırım o hengame ve heyecan içinde, ama tanışmak, bilgi alışverişinde bulunmak için ideal bir tanışma ortamı burası.. umarım bunu yüzyüze de gerçekleştiririz.. görüşmek dileğiyle ...
    mezitliden Efkan Arslan.. pirireis i.ö.okulu ing öğretmeni...

14. RAUGH

RAUGH Can Özçiçek

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    70 cm turna
    Mersin'de çok bulundum ama sadece bir kere olta atma fırsatı bulabildim. Eşsiz koyları, bulunmaz plajları ve harika deniziyle güzel bir şehirdir Mersin. Tabii kıymet bilene...

Umarım ki çok güzel organizasyonlara ve arkadaşlıklara vesile olur planlarınız. Mersin Team'i kurunda geldiğimizde bize de balık tutturun :D :D :D

15. umitsatar

umitsatar m

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    levrek 2.700 gr
    çok basit

Bir organizasyonu ayarlamak çok zor olmasa gerek,teknesi olan varsa bir musait gün tayin edilir hep birlikte gidilir.Çok kişi olursa ekstra tekne kiralanabilir.Eğer kimsenin teknesi yoksa yine mersin marinadan yada gidilecek yere göre (erdemli,tırtar..)tekne ayarlaması yapılır,kiralanır...Maksat muhabbet olsun,tanişma fırsatı doğsun...

Şimdi bu yazımı okuyup da teknesi olan arkadaslar var mı? Toplanma bölgesini gelecek kişilere göre ve gidilecek yerlere göre ayarlayabiliriz.Mersin merkez olabilir,Erdemli olabilir...Sizlerinde bir fikri varsa yazın arkadaşlar...Mersin-Adana(Çukurova)'dan şöööyle bir örnek organizasyon yapalım....haberlerinizi bekliyorum...

16. cahitusta

cahitusta

Favori Kamış:
    tamamı
    En İyi Avı:
    müren 18 kğ
    teşekkür ederim hemşerim
    ben zaten 20 - 30 güne bir ayaş paşa türbesi ne geliyorum orada bahçe miz var türbe önünden balkonlardan avlanıyorum gittik mi 2 gün kalıyoruz çok keyif li oluyor.
    ben asıl dana adası önünde avlanmak istiyorum ama o bölge den kimseyle irtibat kuramadım.kiloluk çupra lar var diyor orada dalan bir tanıdığım.oralara giden bir tanıdığın varsa bana numarasını iletirsen sevinirim tekne ücretini belirtirse mersin den bir grup ayarlayıp orada avlanmak istiyorum.
    selamlar

17. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza hoş geldiniz.

18. umitsatar

umitsatar m

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    levrek 2.700 gr
    bende mersine gelecem

..Cahit bey aralığın 15 den sonra bende mersıne gelecem o zaman bakarız tekne fıyatlarına. Önce kaç kişi olacak onu bir bilmemiz lazım organizasyon kolay...Marinada birsürü tekne var elbet giden olur...Gelince irtibat kurarız birbirimizle...

19. cahitusta

cahitusta

Favori Kamış:
    tamamı
    En İyi Avı:
    müren 18 kğ
    bekliyorum hemşerim gelince bir mail atarsan buluşur tanışırız ben de ortaca hakkında sana bişeyler sormak istiyorum. amerikan arabam var da ortaca da bir arıza var sadece amerikan yapıyor geçerken görmüştüm ama durmadım sen tanıyorsan bana mail adresini alabilirmisin görüşmek istiyorum
    sevgiler

20. umitsatar

umitsatar m

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    levrek 2.700 gr
    amerikan

yanlış mı anladım bılmıyorum ama amerıkan arabaların arızasını yapan bırı var buralarda onu soruyorsun dimi?...bır arastırayım...