mersinde yaşamaktayım gemi acenteliği işi ile uğraşmaktayım amatör olarak balık avlamaya çalışıyorum ama ben mi şansızım yoksa balık mı yok bilmiyorum tanışmak ve beraber olta atacağım dostlar arıyorum. bilgi paylaşmak ve tecrübelenmek yardımcı olursanız sevinirim herkese hayırlı haftalar dilerim saygılar ibrahim Aran +
Aramıza hoşgeldin İbrahim, ben de forwarder acentede çalışıyorum, hangi acentede çalışıyorsun? karadan mı yoksa tekneden mi avlanıyorsun?
çok teşekkür ederim hoş bulduk çok teşekkür ederim ama ya deniz beni sevmiyor yada balıklar AMA SONUNDA BAŞARACAĞIM at çek denemelerim ve akşamları da yemli denemelerim devam ediyor bu arada ARAN DENİZCİLİK eski(TRANMED) de çalışıyorum.. saygılar +
Selam İbrahim ben de bu gün uye oldum ve mersindeyim yaklaşık 2 yıldır balık avlıyorum ve bana iğne bağlamasını dahi hiç kimse öğretmedi tamamını internetten ve balıkavı.net den öğrendim emeği geçen herkese teşekur ederim temmuzdan bu yana ava çıkmıyordum 1 ay önce hafta sonu POZCU KUĞULU PARK ta atmaya başladım her hafta sonu çıkıyorum ve hiç boş dönmedim 02 şubat paza günü fırtına olmasına rağmen çıktım 2 saat kadar takıldım 1 tane dil balığı aldım burda fena değil ama surf atış yapacaksın... Yem ise çok ilgin ben hiçbir zaman canlı kurt ile balık alamadım kullandığım yem kuru tuzlanmış boru kurdu.. Ben her hafta sonu burdayım gelirsen beraber takılırız....