Arkadaslar Mersin'li olup da levrek kefal vb. baliklar icin yer tavsiye edecek birileri var mi? Son 1 aydir mersin liman bolgesi, cesmeli, tömük, arpacbahsis, erdemli civarini geziyorum ama bir kısırlık hakim! Hic kimseye rastlayamadim kefal ya da levrek tutabilen..nisan ayında bol olması gerekmiyor mu bu balıkların? tavsiyesi olan var mı lutfen? Tesekkurler...(Not:Kıyıdan atıyorum, tekne degil)
Kefalin "K "sı buralarda yok merkezde ne olur bilemem. ? Ama Kupez,İstavrit ,İzmarit ,Kolyoz var. Yetmemi?
Balık yokkkk Ya arkadaslar nerde bu balıklar? Kıyıda sabah 5te de olsa aksam 6-7-8de de olsa ne levrek ne kefal vs tutabiliyoruz. Aldıgım bir habere gore, Mersim kıyları yaz hasareleri vb icin zehirlenmis, denize de temiz olsun diye ilaclandırma yapılmış o yuzdem kıyıya balık vurmuyormuş, dogru mu bunlar bilgisi olan var mı?? Sabah 5te gidip boş gelmek hiç de iyi olmuyor da....
24 nisan günü taşkıran tesisleri tarafından kurtla avlandım güya... güya diyorum nitekim balık falan yok.... aslında var ama hep izmarit, küçük kırlangıçlar... velhasıl mersin için bir söz var "19 Mayıs'ı kutlayıp, oltanı suya atacaksın" Bu durumda biraz daha sabır... Gidip tutamayıp tek hobimizden de feragat etmeyelim...
arkadaşlar ben yazın mersinde kalıyorum.avlandığım yer kargıpınarı deresinin aktığı yerde.yani tam olarak çeşmelide.burada ne çıkıyor?
slm arkadaşlar. kefal avlamak isteyen arkadaşlara Paşa türbesinin önündeki dere ağzını öneririm.orada zamanında çok güzel kefal çıkardı.uzun zamandır kefal avlamıyorum ama gidenler alabiliyormuş. paşa türbesinden sonraki kayalıklarda da levrek çıkıyor. bilgilerinize.
Arkadaşlar Bi sorum olacaktı biz balığa yeni başladık mersinde avlanıyoruz pozcu sahilinde mado nun karşısındaki buruna gidiyoruz genelde..acaba yakınlarda gidebileceğimiz veya gittiğimiz yerde bulabileceğimiz balık türü nedir yem ne atalım nasıl yakalanır biraz bilgi verirseniz sevinirim..biz şuanda canlı kurt atıyoruz..
sefa kardeşim ilk önce 18 mayısta yapılacak 1. taşucu organizsazyonuna katılacak gerek pratik gerekse teorik ders alacaksın organizede bu işi iyi bile iyi hocalar var
taşucu'na gelmem zor ,orda olmak isterdim ama o tarihte adana'da olacağım. bana bu konuda yardımcı olabilcek birinin msn si varsa alabilir miyim?
slm abilerim,kardeslerim..yeni üye oldugum bi siteyi cok sevdim...Arkadasim ben almanyadayim ama her sene yazin gittigimde mersine hem kefale hemde levrege doydum,,nerdemi...? Sana CALTANA yi öneririm..limanin ici kefal kayniyor..hemen önünde kayaliktada levrek sabahlari herseye vurur..tecrübem oldugu icin söyledim.Bilgilerinize arz ederim..
Selamlar, bir onceki organizasyonu kacirdim sanssizlik eseri. Ben de yeniyim ve tecrubeli arkdaslarla tanisip birseyler ogrenmek istiyorum. Ratim, hazir oltlarimla baliga gidiyor elibos donuyorum) ters giden seyler var biliyorum, mersin grubuna katilip kaynasmak ve organizasyonalra katilmak istiyorum. Iyı bir kursa da ihtiyacim var Yardimci olabilir misiniz? Tesekkurler...