mersnliler herkezler demayorlardi yav. hosgeldiniz, bende mersindenim, merkezden Abi sen anladigim kadariyla atcekte yapiyorsun, dogrumu
Merhaba hüseyin kardeşim bende eylül ilk haftası itibariyle mersine susanoğluna geliyorum tavsiyelerin görüş ve önerilerin benim için altın değerinde kendine iyi bak . saygılar
hakan abi merhaba yardımcı olmaya çalışırım elimden geldigince hangi balıkların peşinde oldugunu belirtirsen bahsini ettigin yerlerde güzel avlak yerler biliyorum umarım olta balıgı degildir tabi =)
olta balığı tabiki ) ben levrek mercan çupra ve kıyıdan mümküse baraküda tutmak istiyorum minekop yani kıyıdan tutabileceğim balıklar olacak susanoğlunda flamingo sitesi varmış sanırım orda kalacağız büyük bir ihtimalle genelde gece ve sabah erken saatlerde avlanacağım şimdiden yardımın için teşekkürederim
levrek ve baracüdanın avlak bolgelerını verebılırım. Ozellikle orfoz otelinin dış şeridi sabah suyunda güzel levrek aldıgımız oldu ayrıca tırtar paşa türbesi kayalıkları bu konuda verimli. orfoz oteli susanogluna cok yakın pasa turbesı bıraz daha uzak ama ulasım sorunu cekmıyecegın yerler ayrıca gece avların ıcın onerecegım sardalya fileto ile lagos ( lahoz ) suan mevsimi zannediyorum yanılıyorsam affola karagoz cok bol . mersinde bu aylarda burdaki adıyla KARAKULAK yani ( minekop ) yapmaz minekop havanın durumuna gore kasım nisan arası verimlidir.
bu arada levrek için tulum giyip suya giriyorsan tırtar serpme kayalıkları şiddetle öneririm mersinde en verim alınan yerlerden birtanesidir tırtar . Limonlu plajınıda belirtim hemen limonluya dere akar sabah suyuna toplu zargana tüy çekersen mutlaka levrek alırsın sabahın ilk isiklarında ordaki hareketliligi gorunce keyf alacagını düşünüyorum .
dostum vallahi çok sağol yardımların için senin daha başını ağrıtıcam ama bilesin verdiğin tavsiyelere tekniklere harfiyen uyup güzel levrekler çekmek istiyorum inşllah beraber olta sallama şansımızda olur . ben denizde levrek hiç yakalamadım o yüzden çok hevesliyim
istek azim her zaman başarının zeminidir saatlerce rapala çekip balık alamadıgımda da aynı keyfle donuyorum evime bu da sanırım severek yapmanın amacın sadece balık yakalama olmadıgının gostergesıdır bu sevince ortak olmak keyf verir umarım zaman ve sartlar el verir beraber bi av yaparız
kardeşim simdiden avın bol olsun umarım keyf alırsın. bu arada dalga kıranın koşesi mersine bakan kısmı yani köşeden 10 metre içeri gir uzak atışlar yapmaya gayret goster iri cupra alma şansın yüksek bi tavsiyemde şu günlerde denizde pek oynama yok 30 grm badem kurşun ve mutlaka hırsızlı takım kullan tek kostek yeter yeminde tabiki karaduvar kurdu olsun temin edebilirsen canlı karidesle verim alırsın gece, bol şanslar