Merhaba Ben Yeni Üye Oldum Foruma Birşey Soracaktım Biz Mersinde İskeleden Atıyoruz Fakat Burda Ancak Sokar Ve İzmarit Türü tutabiliyoruz Ne Tür Yem Kullanabiliriz Büyük Balık İçin (Tavuk Göğsü Kullanıyorum Genelde ) Bugün 10 Taneye YAkın BAlon Balığı Geldi 3 Kere Kancamı Kopardı Lütfen YArdım Şimdiden Teşekkürler
Selamlar kardeşim , T iskele mersinde gün içinde olta atabileceğin , stres atıp muhabbet edebileceğin küçük ama güzel bir yer . Lakin büyük balık yakalamak istiyorsan T iskele doğru adres değil . Hele de kullandığın yemle hiç olmaz mersinde . Birde zamanlama var tabi , gün içinde biraz zor ... Bunun için Marina nın sol tarafından açığa olta atabilirsin . Çipura ve karakulak yakalayabilirsin . Yengeç kullanarak ve sabaha karşı . BJK Yüzüncü yıl parkından açığa atıp sargoz - karagöz tutabilirsin. Kurt yada yengeç kullanarak , gün ağarmadan ve çok ileri atarak . Müftü deresinin sularınını denizle birleştiği yerden canlı karides , kurt yada yengeçle çipura , karakulak ve şanslıysan levrek bile alabilirsin . Şafak sökerken yada gün batarken . Hiç bunları yapamıyorsan , viranşehirde veya limandan sandal kiralayabilirsin 20 lira civarındadır . Yada 3-4 arkadaş toplanırsınız ve balıkçılar derneğinin ordan bir tekne kiralarsınız , sizi götürür , avlandırır , getirir . O teknenin kirası da adam başı 20 civarında olur . Daha başka şekillerde de tutabilirsin belki ama merkez için benim bildiğim bu kadar . (Keşke soru sormadan önce siteye kendini bir tanıtıp , merhaba deseydin)