Herkes kendi avlandığı yeri söylerse bnce birçok farklı yer edinmiş oluruz. Mezitli-viranşehir - babil sitesinin önündeki bayrağın altı üstteki dev spot ışıkla denizin dibi geceleri cam gibi oluyor .
baba bende mersindenim merkezde balık yok (subat nart misan), acemiliğimden olsa gerek ama tutanlarda dilden başka bir şey gelmiyor. Başka mersinli arkadaşlarda var mı? balık raporu olursa gönderirim.
bir yer var mersinde orayi tek geçerim serbest bölgede aracla gittikden sonra bir sure yuruyerek avlaga ulaşiliyor bir organizasyonla beraber gidebiliriz
Çok eskiden serbest bölgeye girmiştim. ilk gerçek balığımı orada yakaladım diyebilirim. Ama oraya nereden nasıl döneceğimi unuttum gitti. Yani şehirden gelirken, serbest bölge kapısını geçtikten sonramı yoksa öncemi döneceğiz yolu tam olarak hatırlamıyorum. Bir cumartesi sabahı oraya gitmeyi düşünüyorum ya da cuma geceden. Haberleşelim iyi olur.
tabiki olur ben ancak cumartesi aksam yada pazar akşamı gidebilirim iletişim bilgilerimi özel mesaj olarak attim gidecegimiz zaman haberleşiriz
ben yarın serbest bölgedeyim belki karşılaşırız .söylediğin yeri tahmin ediyorum ama tam nokta olarak bilmiyorum.özel mesaj olarak atıp yardımcı olursan sevinirim