Mersinde Bu Mevsimde Nerde Hangi Balık Yapıyor?

Konu, 'Bölgeler' kısmında semihyildizcelik tarafından paylaşıldı.

1. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    Mersin merkez mevkiinde nerde ne balık yapıyor paylaşmak isteyen arkadaşlar Lütfen raporlarınızı bekliyorum. Tırtarda bu hafta sonu hi birşey yoktu bir kaç tane kolyostan başka

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Mersinde merkezde ve çevresinde balık yok yok yok.

3. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    Bence durum o kadarda vahim değil mesela bilenler bilir eski mersin idman yurdu tesislerinin önünden karakulak ve lüfer çıkıyor parkın iç kısmında

4. gitarist4485

gitarist4485 efendi

Favori Kamış:
    ne sen sor ne ben söyleyeyim
    En İyi Avı:
    Deniz; 1.200 gr Levrek - Tatlı Su; 4.5 kilo sazan
    Valla Semih adaş, son 21 marttan beri hafta sonları liman ve karaduvar tarafına yemli atıyorum inanın olsun 1 kere bile balık vurmadı... Bence durum vahim... İnşallah yanılıyorumdur...

5. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    bak hocam inşallah yanılıyorsundur mesela serbest bölgenin arkasından geçen pazar maçtan önce mırmır aldı arkadaşlar parkın neresinde avlandınki bak oranın daha zamanı var ama dün akşamki görüdüklerim herkesi şaşırtıcak cinsten ben akşam suyuna kaşık çalışmaya gittim balık vurmadı vurmadı derken yanımdaki bir tane iri bir levrek kaptı yaklaşık 1 kğ ve sonra birden bulunduğum yerin boydan boya simsiyah olduğunu gördüm sardalye sürüsü girmişti altımıza ve delirmiş gibiydiler ve birden beklediğim hareket geldi levrek amcalar taaruza geçti ve ben akşam 10 a kadar orda durdum yedirmek için uğraştım denemediğimiz yöntem kalmadı fakat yediremedim ne denediysem yemediler sürekli kaynatıyor ve inanılmaz derecede çoktular hayatımda ilk defa bu kadar levrek gördüm diyebilirim ve alınan balık toplamı sadece 3 tane idi ve halen olayın şokundayım

6. xx1111

xx1111 mert öztürk

Bak dostum mersinde balık yok ben liman girişine yemli attım ama tık yok. T iskelede attım tık yok yaw anlamadım nerde yakalayacagız bu balıgı

7. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    hocam ben yeni geldim askerden birazcık meşguliyetlerim var geçsin bak kafamı bir rahata kavuşturayım biraz balığa yorucam kafaya o zaman resimleri sizinle paylaşıcam ve sizde göreceksiniz nasılmış balıklar

8. turkkan74

turkkan74 Efkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sapan 4.5kg...karakulak 500 gr... levrek 800 gr
    Ben soli tarafından bir kaç ispendek aldım şu son iki günde, kırmızı kurda atladı her ikiside, mart ayı ve nisan başlangıcı gerçekten verimsizdi, av yasağı da başladı, inşallah artık kıyılara iner balıklar. Oltalarınız şen olsun...

9. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    Arkadaşlar akşam ışık vuran sahillerde beyaz zargana deneyin hafif zokalı levrek amcalar atlamaya başladı benden duymadınız

10. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    bu hafta sonu ava çıkıcaz iki gün avda olucam resimleri paylaşırım eğer tutarsak tabiki dualarınızı esirgemeyin

11. levrekçimetin

levrekçimetin metin oktay can

Favori Kamış:
    shimano blue romance
    Favori Makine:
    Daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    levrek- 7 kg kofana-4,800kğ
    parkın içi lüfer ve karakulak yapmaya başladı levrekte kısa bir zaman sonra atlamaya başlar sahtelere pazar akşamı 2 karakulak aldım parktan

12. tanertan

tanertan Taner

park derken atatürk parkının orası mı?Daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim M.Oktay kardeşim..

13. jimmyvega

jimmyvega Erkan Küçük

Luna parkın arka tarafındaki kayalıklarda canlı karides ile iri sargoz ve çuplar çekebilirsiniz. veya Yine luna parkın doğusundaki batık geminin ordan canlı kefalle levrek çekeni gördüm geçen hafta sonu. Ben viranşehiri tercih ediyorum avlanmak için...Oralarda şeytan oltası ile güzel sargozlar veya klasik dip takımı ile mırmır çektim.Ama Deniz işte kısmetimiz herzaman aynı olmuyor.

14. CengizZz

CengizZz cengiz

balık yok diyenlere şaşarım balık her zaman var ama yemi beğenmiyor!!!

Son düzenleme: 15 Nisan 2010
  15. CengizZz

CengizZz cengiz

...Herkese Rasgele

Son düzenleme: 15 Nisan 2010
  16. CengizZz

CengizZz cengiz

mersinde Şuan levrek;lüfer (atatürk parkı limanda yapıor... mırmır istersen hiltonun 100 mt ilerisinden t iskeleye kadar denemeni tavsiye ederimki mırmırın saati 16-20 arası!!! illaki levrek diyorsan park yada T iskelenin kayalık taraflarını denemeni tavsiye ederim oradaki ali abi (balık malz.satıcısı) 3 kilo yakaladığına şahit oldum!!!

17. CengizZz

CengizZz cengiz

Yok ben seninle tutucam diyorsanda ben sürekli t iskele yada barış meydanındaım sabah 11 ahşam 9 cuyum hergün:):):) beklerim

18. karanbolll

karanbolll ENGİN

Favori Makine:
    lineeffe
    En İyi Avı:
    AYNALI SAZAN 8 KİLO
    trolle çıkan tekneci arkadaşlar kendi kuyularını kazmaya devam ettikleri ve balık pazarında 3-4 cm mercan ,çupra 5- 6 cm levrek ve bilumum yavru balık satılır ve bunları da alan olduğu sürece hiç bir denizde balık kalmaz ilk önce merin kıyılarında akdeniz' de olmak üzere denetlemeyen devlet kolluklarınında bunda parmağı vardır.Bu zarar ülke ekonomisine VURULMUŞ BİR DARBEDİR.Ayrıca Barış meydanı kıyılarına ağ döküp pompayla yuvalarından çıkartıkları balıkları yakalayan USTA DENİZCİ USTA BALIKÇI olarak kendilerini nitelendiren ve kendini insan sanan ve buna göz yuman yetkililer YATACAK YERİNİZ HAZIR BUYRUN EN ÖNDEN YERİNİZ AYRILDI DİP OLTASIYLA ALACAZ SİZİ O DENİZİN DİBİNDEN .YARIN ÇIKARSINIZ TELEVİZYONLARA DEVLET BABA BİZE YARDIM ET BALIÇILIK YAPIYORUZ AMA BALIK YOK ALLAH RIZASI İÇİN DERSİNİZ .YOK SİZİN GİBİLERE ALLAH RIZASI . GERÇİ GÜZEL ALLAHIM BİLİR AMA NEYSE .Kusura bakmayın kafanızı şişirdim

19. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    ben seni çok iyi anlıyorum karanbolll
    maalesef sorunlarımızı anlatabilecek bir platform yok. bu boşlukta balıkta kuruyup gitti. sadece trolculer değil başka sorunlarda var kıyılarımızda. oltaya çıkıpta siftahsız dönen çok oldu
    bu arada başkalarını bilmem ama benim kafam şişmedi Aksine yakşamınından dolayı memnun oldum
    foruma da hoş geldiniz.

20. karanbolll

karanbolll ENGİN

Favori Makine:
    lineeffe
    En İyi Avı:
    AYNALI SAZAN 8 KİLO
    teşekkürler merkury33. Sadece trolcüler değil tabiki bide denizdeki çöpçüler gibi çöpçü usta balıkçılar var.Başımdan geçen bi olay Mersinde olanlar bilir T iskele de geçen sene balık tutuyoruz babamla yanımızdada bi amca Usta BALIKÇI amcam bizim baba da zamanın balıkçılarından tekne de filan çalışmış oltaya bırak balık vurmayı sürtmüyor bile küçük balıklar tırtıklıyor ama neyse bizim babayla bunlar başladı yavru balık yakalayanlara ağızlarına ne gelirse saymaya bide balık yok ya iskelede bizimbaba delirdi iyice ama amcam o Usta BALIKÇI olan varya hergün
    2 -3 kg balığımı alıyorum diyor ya Allah Allah nasıl oluy bilader atıyoruz bişey yok belli yavru balık başka bişey yok nasıl alıyorsun ne yem atıyorsun filan neyse amcam artık ben kalkim dedi bizim babada merak etti şu tuttuğun balıklara bi bakim dedi amcam göğsünü gere gere bak benim hergün 2 -3 kg balığım var torbanın içinde boyları 3 cm en fazla 5 cm olan mercan, çupra, sarkoz ve kaya mercanı amca Usta BALIKÇISIN ya inşallah Usta ZEBANİNİN eline düşen az önce ana avrat söven sen değilmiydin be adam yavru balık tutanlara ş...f siz dicen ama kuralları çiğnemeyelim sitenin .Allah herkeze av ahlakı ve şans versin. Tüm kaliteli avcılara (acemide olur yeterki ahlaklı olsun) rastgele der bu nefer şimdilir siteden gider.....

Son düzenleme: 12 Temmuz 2011