Merhaba Sevgili Balık Sevdalıları, Son Yıllarda Hasret Kaldığımız ve Geçmişte Yapmış Olduğum Bir Avdan Sizlerle Şu Kareleri Paylaşmak İstedim. Avın Gerçekleştirildiri Yer: Akdeniz(Mersin Kıyıları Şehir Mekezi) Avın Yapıldığı Mevsim : Kış(Ocak) Avın Yapılma Şekli : At-Çeki (Strike Pro 7 cm Kırmızı Gözlü Beyaz Rapala) Bir Gece Gezinirken Tesadüfü Fark Ettiğim Işık Yansımasının Altındaki Lüfer Sürüsüne Arabada Şans Eseri Bulundurduğum Ratımı Kaparak Geldim ve Sonuç Çok Kısa Bir Zaman Dilimi İçerisinde Toplamda 3 Adet Lüfer Aldım ve Avı Derhal Sonlandırdım. İşim Vardı gitmek Zorundaydım ve Aldığım Balıklar Yetrli Miktardaydı hwell: hwell: hwell: PHP: [CODE][QUOTE][/QUOTE][/CODE]
fotoğrafları yüklemek için çeşitli yollar var.burdan bakabilirsiniz.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041
var aslında orasıda lünaparkın arkasındaki düzlük sanırım orada tutmuş balıkları çünkü başka yer yok kıyıya yanaşacak hiç yok desem yeridir orası hariç ki oradada lüfer oluyor çok seyrek şansına görmüş ve yakalamıştır bakalım gerekli açıklama ve resim yükleyecektir inşallah merakla bekliyorum :thumb:
avcının yalanı çok olur derler; bende 2 gün önce sabah balık takibi aldım, balığı lüfer zannettim, suda çok temizdi valla balığı net görmemi sağladı, öyle temizdiki ogün denizi bardağa doldurup içesim geldi. gördüm gördüm lüfer gördüm ama yakalayamadım
valla ben hala deli olmaya devam ya bende bir ugurusuzluk var yada bu memlekette elimde patladı malzemeler ...sahteler vb
valla ben hala deli olmaya devam ya bende bir ugurusuzluk var yada bu memlekette elimde patladı malzemeler ...sahteler vb
PHP kodu demek Web Tasarım'a girdiği için sen ekliyemezsin adminler dışında diğer kodları dene. Merak ettim daha doğrusu resimleri.. Avın için tebrikler..