Merhaba Hemşerim Mersinde levrek aslında her mevsimde yapar buranın yerli balığıdır ama doruğa ulaştığı mevsimler mersinde mart nisan mayıs aylarıdır... Lüfer ise eskiden çok olmasına rağmen bu sene hiç gelmedi merkeze belki sizin oralarda vardır bilemiyecem ama Lüferde Mersinde eylül ekim kasım aylarında yapar özellikle eylül sonu doruğa ulaşır av verimi artar... iyi akşamlar
bütün mersinlilere selam öncelıkle mersinli olmama rağmen ve bu yaz tatılımı kızkalesı ve tömukte gecırmeme ragmen balık tutkusu bende geç başladı şuan bu yazıları okurken okadar sevınıyorumkı evımın yakınlarında neler varmıs haberım yok dıyorum kargıpınarında'da levrek avı yapılan yerler varmıs suan istanbuldaym ama ılk mersıne gelısımde guzel bır av yapmak ıstıyorm tum hemşerılerıme saygılar.
herkese mrb, bende uzun bir aradan sonra balığa yeniden merak sardım,fakat mersinde tırtar limanı,tömük ve davultepe de avlanmaya çalıştım hepsinin sonu hüsran oldu.. mersinde hangi balık nereden güzel tutulabilir?
levrek hemen her mevsim olur ama eylülden sonra peşine düşülür. lüferi pek bilmem ama yok denecek kadar az mersinde, tek tük alan olmuş, rasgele