bugünkü ava kardeşimi de götüreyim dedim.canı sıkılmış.kensdisinin de at-çek yapmışlığı pek yok.gittik balığa başladık atıp çekmeye.baktım beni çağırıyo.koştum balık çırpınıyo suda.kalama ver dedim.neyse artık en son elime misineyi aldım ve çıkardık lüferi.1 kilo geldi.kardeşim de bu arada at-çekle ilk balığını almış oldu.balık akşam 11 cm rapalayla alınmıştır.herkese bol bereketli avlar.... ve kardeşim
Tebrikler.. Yalniz misinaniz kac no? ayrica neden kalama verdiniz anlamadim.. Lufer yirtici bir hayvan zaten,cekerken bosluk verdiginiz bir anda agzini koparir atar gider zaten Bir dahaki sefer bence bosluk vermeden cekin ana bedeni. Kasik veya rapala ile beden arasinada da kalin orgu ip yada celik telle baglayin kesmesin gerci 11 cm rapala hepsini yutamaz ama olsun
Ömer kısmetinizi yakalamışsınız ama kardeşinle güzel zaman gerçirdiğinize eminim bir dahaki avınızın bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele
Harika bir lüfer bravo,geçen yılki Mersin raporlarını hatırladım birden.Hani şu tükenmez kalemden olma rapalaya saldıran lüferler