Mersinde kazıkçı olmayan motor ustası bilen varmı? Motorumun yaz öncesi bakımını yapırmam lazım . Altı üstü genel bir bakım için faiş fiyat çekmeyecek bir usta arıyorum . (kazıkçı kelimesinin ağırlığı mersinde bu sektörde atılan kazığın ağırlığının yanında çok hafif kalır)
mersinde her konuda kazık atmaya çalışıyorlar...genllemek istemiyorum ama dürüst esnaf bulmak oldukça zor bu memlekette..bir sorayım sağa sola,haberdar ederim..
durum nasıl bir vahimki mufi abi sana anlatsam inanmazsın. bütün ustaları tanırım mersinde. ben motorumu Adana da servise götürüyorum. seneye usta aramaya başlıyacağım.
Aynen öyle Muvaffak Abi , sana şöyle örneklendireyim ; 5-6 sene önce Johnson 5 beygir çift zamanlı motorumun su devirdaim borusu değişecekti . Bu parçanın o zaman 90 lira olduğunu söylediler . Parça fiyatları hakkında bilgim olmadığı için tamam takın bari dedim . Taktılar . Hesap ödemeye gelince benden 160 lira el emeği istedi utanmaz adam . yani toplamda 250 tl oldu hesap . itiraz ettik , fatura kestirmedik 200 tlye yedik kazığı . birde bana 'rakı içen duble saymaz' dedi .tabi bu olay 5-6 sene önceydi . Şimdi o adamın rakısının mezesi olmak istemiyorum tabi....