Mersinde nerelerde avlanabilirim

Konu, 'Bölgeler' kısmında Suhacan tarafından paylaşıldı.

1. Suhacan

Suhacan isa süha

Öncelikler herkese merhaba siteye yeni üye oldum. Mersin mezitlide oturuyorum. Mersinli arkadaşlarla tanışıp bilgi alışverişi yapmak isterim. Balığa yeni başladım diyebilirim. Mezitli, pozcu, göçmen nerelerde hangi balık çıkar. Saat kaç gibi gitmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim :)

2. Tekneci ümit

Tekneci ümit Ümit Cidanal

merhaba kardesim ben yurt disinda yasayan bir vatandas olarak baliktan bende pek anlamam bende ögrenmek istiyorum mersine gelince senede bir sefer firsatim oluyor bunun icin özel 5.5 metre tekne yaptirdim hem gezmek hemde avlanmak icin bende bu teknemi balik severlerle paylasmak isterim ve gezmek isteyenlerde gezi turu yapabilir tabiki bos duracagina yada ufak bir bakim masraf karsiligi kiralamak istiyorum . tabiki balikcilik zevk veren bir sey olmasi lazim . isteyenlere duyrulur tabiki

3. Kadir Tuğrul

Kadir Tuğrul Tuğrul

Merhaba Ümit bey.Mersine geldiğinizde haberleşmek isterim.

4. MersindeBalık

MersindeBalık feridun

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben Mersin merkezde oturuyorum.
    Öncelikle şunu söylemeliyim, balık tutmak havanın durumuna, denizin durumuna, mevsime ve hatta aylara göre değişiklik gösterecektir.
    ama Mersin merkezde en yoğun balık tutulan, çok popüler ve çok çeşitli balıkların bulunduğu yer Mersin Serbest Bölge si ve bu bölgeye bağlı bloklar diye adlandırılan bölgedir.
    balık avcılığı konusunda her türlü sorularınız için cevaplandırmaya gayret ederim *** ler dost lar ,)