Merhaba değerli forum üyeleri Mersinde Dün Saat 15:00 da başlıyan gece 04:00 da biten avımız her zamanki gibi hüsranla sonuçlanmıştır düşünsenizde 15:00 dan 4:00 a kadar balık tutamamak öyle üzdüki beni galiba bu şehirde bize balık kalmamış yem : boru kurdu, mamun ve sabaha karşı atçek kefal çaparisi.. ne denediyseyk olmadı. şuan bunu yazarken bile utanıyorum kaç senedir balık avlıyorum 13 saat balığa gidip boş döndüğümü hatırlamazdım . Ya Mersin de balık yok yada Akdenize boydan boya ağ dökmüşler. Merak Ettiğim şu aralar mersinde balık yakalayan veya tutabilen varmıdır ? Hepinize saygılarımı sunuyorum Kusura bakmayın bu yazıyı yazma sebebim son durumu merak eden Mersin li balıkçılara bilgi vermekti. İyi günler cyr
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda balık merakım vardı ama at-çek'e çıkayım diyorum bugün nasıl olur sizce??
Okan Bey,yine her zaman ki gibi Mersin'den bir serzeniş geldi... Mersin'de balık çok ,yeter ki grubunuz iyi olsun. Biz cumartesi günü tekneyle açıldık yine,sadece bende 3 kilo kolyoz,istavrit,gubbes karışık balık vardı.Daha dursaydık tutardık fakat sıkıldık. Şu ara çupra ve sargoz da başladı haberiniz olsun.Karaduvarı deneyin...
Doğu abi beni MAB grubuna davet etmiştin bende üye oldum. Birisi 30-40 parça çupra almış. Bir bilgin varmı kıyıdanmı aldı onları? Eğer kıyıdan aldıysa helal olsun derim. Ben 1 ayda anca tutarım o kadar çuprayı.
Onur kardeşim,o balıklar büyük ihtimalle yasak yerden alındı.Özelden de yazdım zaten.Orası akvaryum gibi her mevsimde balık var ama avlanmak yasak.Üç beş adamını bulmuş kişi av yapıyor,sonra da havalarını atıyorlar
Limanın içi sanırım. Bi ara Mersinlilerin raporlarını tarıyordum. Orda çalışan biri hergün öğlen yemek arasında 2-3 kofana almış 2 yıl önce. Kullanddığı kandırıcı Devlet Malzeme Ofisinin bir kaleminin arkasında 3lü kanca. Milletde kerameti onda sanıp o kalemi aramaya koyulmuş. Aynı adamın 11 kg halili raporu var bide.
merhaba bende aranıza yeni katıldım mersindeniz yeni avlanmaya başlayacağım üstadlarımın önerilerini bekliyorum..
Bir düzeltme Sanırım tekneden aldı. Kıyıdan o gün kimse alamamıştı. Ama 150 metre açığa tekneler diziliyor 5er 6şar... Marinadan karakulak alanlar oluyor arasıra.
susanoğlu yapraklı koyda en etkili av teknikleri ve yemleri nelerdir vede hangi balıklar var daha çok?yardımcı olursanız sevinirim.