Mersinde, hiltonun önünde, akşam saatlerinde at çek yaparken, atış yaptığım sırada, mesinanın dolandığı yerden zayıflayıp havada kopu verdi. 25 metre uzaklığa düşen sahteyi havanın kararması yüzünden gidip alamadım. kenardan geçen balıkçı tekneleride göremediler. Büyük bir ihtimal ile akıntı açıklara doğru gidiyordu ki gözden kayboldu. görenlerin haber vermesi rica olunur
Akşam 8 sularında İstanbul bogazından geçiş yapmış.Senin sahte niyeti bozmuş sanırım Rusyaya dogru gidiyo
Mersin'de, su üstu popper sahte kaybolmuştur. Bulanların haber vermesi rica olunur. S Kıbrıs açıkların da görülmüş...
aliaga sahilince makina kolu vidası buldum kaybeden varsa bana ulassın.kaybolan sahte kimbilir hangi balıgın pesine takıldı gitti avcının birisi bir keklik alayı kaldırdım kırktane tek atışta 39 tanesini düşürdüm birtanesi gidiyor dikkatlice baktım benim sacmanın bir tekide kekligin pesinden gidiyor dedigi gibi senin sahte balıgın pesine gitmesin
Senin popper popluya hopluya israil sularına dogru gidiyormuş.. haberler de dinledik.. adamlar jetleri havalandırmış.. sayende kriz çıkacak.. iyimi???
Geçtiğimiz günlerde İsrail güçlerinin el koyduğu popper sahtenin akıbeti merak konusu.Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan güvenlik bakanı yeni bir kriz daha mı kapıda sorularını beraberinde getirdi. DHA
konu avcıdan acılmışke bir iki tanedaha anlatayım avcının birisi gecen avagittim bir keklik alayı kaldırdım atıyom düsüyo atıyom düsüyor atıyom düsüyo diyormuş biriside hep atıyon düsürüyon hic sıkı degiştirmiyonmu arkadas sen demiş ola vakitmi var sıkıdegiştirmeye demiş keklik alayı gidiyor demiş. avcıların kahvesinde otururken balıkcının birisi gelmiş ulan arkadaş demiş bugun bir yayın tuttum allah sizi inandırsın atın üzerine attın kuyrugu bitarafa degdi kafası bir tarafa degdi demiş. avcıda alltakalırmı gecen 3 arkadas domuz avına gittik demiş calıların arasından bir ses geldi iki el sıktım gittim baktım benim iki arkadas yatıyor arkadasları vurmusum baktım tüfek sesini duyan 3 tane karuma bekcisi benden tarafa geliyor 3 tanede onlara sıktım demiş onlarda öldü demiş tüfek sesi cok olunca yakında ormancılar varmış baktım onlarda benden tarafa geliyor adamları vurdugumu anlayacaklar döndüm gelen ormancılarıda vurdum demiş tabi tüfek sesleri köye kadar gitmiş cok tüfek sesi ni duyan köylüler bir traktör dolusu geliyorlar demiş biriside ola arkıdeş köylüleride vurdum deme demiş valla balıkcı yayının boyunu kısaltmaz ise köylülerin hepsini vuracam demiş ..
Arkadaş hiç olmazsa şu popprın eşgalini verseydin. Rengi markası filan? Şimdi her bulduğumuz poperı sana mı getirelim yani? Gerçi haberin olsun ben bulursam hayatta vermemhihi . Denizde bulunan sahipsiz her şey bulanın malı sayılır deniz hukukunda. Bu ister tekedilmiş bir gmi olsun, ister senin popper
Dün gece Arnavutköyde üstünde yaklaşık 13 kg bir levrek ile yüzen proper sahte ile tam yol ilerlerken kuzu, sanki ben buraların balığı değilim diyordu zaten. Geçmiş olsun.