mersinden katılan arkadaşlar ....malesef merside kıyıdan veya tekneyle balık turu organizasyonlrı pek olmuyor oysa balık sevdalısı oldukça fazla .eğer böyle organizasyonlar olursa ve bunu geleneksel halde yaparsak katılımın oldukça çok olacağını düşünüyorum.ayrıca bu konuda site yönetimide ön ayak olup bunu hersene tekrarlayabilir.eğer sitemiz böyle bir organizasyon yapıyorsa ben yeni katıldığım için kusura bakmayın...herkese selamlar
Merhaba Ben Mersinden Faruk. Siteye Daha Yeni üye Oldum. Mersinden Katildiğinizi Görünce Ayrica Bir Dikkatimi çektiniz. Denizde Balik Tutmaya Daha Yeni Başladim. Bende Bir Tutku Haline Gelmeye Başladi. Ama Gel Gelelim Pek Tecrübem Yok Denizde Balik Tutmaya. Yardimci Olurmusun. Nerelerde Avlaniyorsun. Ben Pozcu Sahillerinde Başladim. (özel Mesaj Gönderemedim)
elbette arkadaşlar bende mersinden gerçekten mersinde çok zayıf organize var ara ara olursa bende katılmak isterim kafa dengi bi tekneci uyumlu arkadaş gurubuyla gitmek güzel olur
imza ayarları arkadaşlar siteye tekrar tekrar hoşgeldiniz aslında arkadaşlar yerine isimle hitap edilirse daha iyi olur onun için imza ayarlarımızı yapalım lütfen
öncelikle siteye hoşgeldin ,benim sabit gittiğim bir yer yok mersin sahilinin bir çok yerinde avlandım .ama tutmak istediğin balığa göre sana yardımcı olmaya çalışırım.
Arkadaşlar hiçbir şey olmadı mı şu 1 ay'lı sürede.Organizasyon derseniz bende katılmak isterim.Mezitli - Soli'deyim.
tatillerde olursa ben ve bi arkadaşım daha gelebilir malum üniversite var ve sehir dısında oluyoruz tatıller ve yazın dısında =(