Öncelikle böyle güzel bir siteye üye olduğum için mutluyum. Gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum ki çevreden edinilen bir ortamdan daha iyi bir ortam oluşmuş durumda. Ben de gerek bilgilerimle gerek deneyimlerimle siteye ve değerli site üyelerine yararlı olacağımı umuyorum. Anadolu Üniversitesi İşletme 3. sınıf öğrencisiyim. Balık tutma hevesim 10-11 sene önce yazlığımızda başladı.O günden beri balık tutma hevesi, heyecanı içerisindeyim ve artık bu benim vazgeçilmez hobilerim arasına girdi. Balık tutmak hobim dediysem de yanlış anlaşılmasın ,bu konuda yeterince hassasım. Elimden geldiğince balıkların yaşamlarını gelişimlerini takip ederim ve hangi balığı kovaya atıp hangisini bırakmam gerektiğini iyi bilirim. Unutulmamalıdır ki balıkları çoğaltan ve azaltan bizleriz. Balıkların türleri hakkında yeterli bilgim olmamasına karşın elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum. Mersin'de olanlar Marina'nın yanındaki T şeklindeki iskeleyi bilirler.Genellikle orada vakit geçiririm . Orada balık tutmaktan öte güzel bir ortam yaratmış durumdayım bütün gün balık tutamsam bile oradaki ,sohbet temiz hava her şeye bedeldir.Kıyı avı dışında tekne ile Narlıkuyuya gidip ordan balık avlarız. Bu destan gibi tanışma faslından dolayı herkesten özür diler beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim.
hoşgeldin aramıza... sitemizde mersinli arkadaşların çoğalması ne güzel... (ne kadar çok mersinli o kadar çok ORGANİZASYON)