Arkadaşlar Ben Mersinden Araniza Yeni Katiliyorum ...ve Umarim Bu Site Sayesinde Değişik Illerdeki Arkadaşlarimizla Tanişip Bilgilerimizi Paylaşma Firsati Buluruz...........
aramıza hoşgeldin abi bende mersinden yaşar belli olmaz belki beraber ava gitme şansı doğar ikimize.bu sitede yabancılık çekeceğine inanmıyorum çünkü burası bir aile ortamı sağlanmış şekilde seviyesini koruyan site yöneticisi ve üyeleri ile ayakta duruyor.av konusunda aklına takılan ne varsa burdaki üstadlarımız sayesinde mutlak suretle cevap bulacaktır.Aramıza tekrardan HOŞGELDİN
selam ben de erdemliden katılıyorum. henüz sezonu açamadım ama narlıkuyu-akyar tarafına gitmeyi düşünüyorum.karagöz çıkabilir bu mevsimde....
arkadaşlar herkese teşekür ediyorum.burada ortak zevkleri ve tutkuları olan kişiler olarak.çok güzel dostluklar kuracağımdan hiç şüpem yok.umarım mersinden kayıtlı arkadaşlarla birlikte av yapma fırsatımızda olur....
Ben Mersinden Faruk. Ben De Araniza Yeni Katildim. Siteye üyeliğimin Ilk Saatleri Ama şimdiden Burada çok Güzel Bir Ortam Olduğunu Düşünmeye Başladim. Herkese Selamlar..