T İskeleden attım saat sabah 7 den 12-1 e doğru hiç birşey yoktu yani ben kendimde kusur aradım fakat tutan görmedim anca balon tuttular banada yaklaşık 10 a yakın balon geldi maalesef 3 kere kancam koptu :/ aktarabileceklerim bukadar idk Resim 1 Resim 2 Resim 3
Balon rahatsız mı ediyor ???? Ayaş - Kızkalesi arasında (Mersin) sandalla karagöz avının hastasıyım ama balonlar feci rahatsız ediyorlar . İğneli köstekleri imha ettikleri gibi , kurşuna , tuttuğumuz balığa bile saldırıyorlar . Yer değiştirmenin de kar etmediği gibi bizim orda balonlar öyle yarım kilo bir kilo değil , 3-5 hatta 6-7 kg 80 lik misinalı takımlar yaptık . Köstek olarak çiftli çelik tel , iğne olarak da dev gibi iğneler kullandık . Yem olarak ya tüm yada yarım sardalya kullandık . Ne zaman balonlar dadansa , karagöz takımlarını toplayıp balon takımlarını indiriyoruz suya ve BAMM hooked .... 10 Saniye içinde balon oltada Misina 80 lik oluncada kuzu kuzu geliyor tabi Şöyle üç beş tanesi yakalanınca bir müddet rahatlıyorsun . O zaman da karagöz takımları iniyor aşağı.